Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčínský Union řádil v Trmicích


Branky


0

Trmičtí fotbalisté totálně vyhořeli a doma dostali šest branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union na domácí vlétl od úvodních minut

Na tradičně parádní pažit v Trmicích dorazil Union Děčín. Oba týmy na tom byly v tabulce velmi podobně, mírným favoritem byli domácí fotbalisté. Na podzim doma Union Děčín porazil Trmice 6:1. Nikdo asi nečekal, že se historie bude opakovat.

 

Hosté byli od začátku jasně aktivnějším týmem a už v 6. minutě šli do vedení. Nutno dodat že zaslouženě. Ke zteči zavelel jako správný kapitán Huček a rohový kop, zahraný tradičním exekutorem Očipkou na přední tyč, poslal hlavou do sítě - 0:1.

 

Přes další převahu se Děčín prosadil ve 28. minutě. Galaš zachytil míč po výkopu Zvolského u postranní čáry a ihned posunul Murdychovi. Ten dobře viděl Brázdila na hraně vápna a okamžitě mu směřoval přihrávku. Brázdil nezazmatkoval a posunul do strany na nabíhajícího Očipku, který si udělal kličku a přesnou křížnou přízemní střelou uklidil míč podruhé
do sítě nebohého Ajma - 0:2.

 

Třetí branka byla jak přes kopírák té druhé, jen se do akce nezapojil Brázdil. Galaš vybojoval míč u postranní čáry, předal Murdychovi, který ideálně posunul na druhou stranu na volného Očipku. Ten si tentokrát vybral bližší tyč a gólman byl opět bez šance - 0:3.

 

Tým z Bynova si tak do kabin zaslouženě přinesl tříbrankové vedení.

 

Ani snížení Trmice nenakoplo

Po změně stran Trmice vykřesaly jiskřičku naděje na obrat v zápase. Ve 47. minutě Trmice poslaly vysoký centr přes celé pokutové území, bránící Bezouška nedoskočil a Petera ohlavou obloučkem přehodil Zvolského - 1:3.

 

Za necelých deset minut ale přišla další děčínská trefa. V 56. minutě vybídl Murdych obloučkem do náběhu Galaše, který si míč zázračně zpracoval a konečně rozvlnil síť - 1:4.

 

Po hodině hry vybojoval míč ve středu pole Galaš, posunul na Očipku, který běžel osamocen proti gólmanovi. Mazácky míč dloubl přes vybíhajícího brankáře a mohl tak slavit hattrick - 1:5.

 

Pět minut poté hosté slavili naposled. Tentokrát vypíchl míč na půlce Brázdil a postupoval podporován Očipkou na jediného couvajícího obránce. Brázdil nakonec nepřihrával, ale na dostřel branky přehodil míč z pravé na levou a dovršil stav na - 1:6.

 

Trmice klesly na osmé místo, v posledních dvou zápasech dostaly deset branek. V dalším kole doma hostí vedoucí Benešov nad Ploučnicí. Děčínský Union napravil dvě předchozí ztráty na domácím hřišti a poskočil na šesté místo. O víkendu doma hostí Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 





Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Ani se mi nechce nic hodnotit. Union nás přehrál ve všech směrech, byl od začátku jasně lepší a vyhrál naprosto zaslouženě. Přístup drtivé většiny hráčů mě naprosto zklamal. Přece nejde, aby na hřišti bojovali tři lidi a zbytek to jen odchodil. To mě hodně mrzelo."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Naše výhra byla podpořena kolektivním, soustředěným, bojovným a kvalitním výkonem celého mužstva, který výrazně podpořila naše útočná esa."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - L. Jaroš [-] , P. Uhlíř [-] (46. J. Benáček [-] ) , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , J. Pokorný [-] , J. Hrudka [-] , J. Vyleťal [-] (51. P. Slepčík [-] ) , D. Nekola [-] , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-] (46. J. Beneš [-] )

TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - M. Huček [-] , M. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] - J. Valenta [-] , J. Murdych [-] , Z. Brázdil [-] , B. Bezouška [-] (88. L. Syrovátka [-] ) - P. Očipka [-] (80. J. Mrváň [-] ) , V. Galaš [-]

ŽK: 67. J. Pokorný , 70. J. Beneš .
Hráči zápasu: P. Očipka , J. Murdych , M. Němec , Z. Brázdil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - ZITKO Josef, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.