Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 14:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šluknov před parádní kulisou ovládl derby


Branky


0

Domácí porazili Velký Šenov 5:0, hattrickem se blýskl Ondřej Schneider.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Na pěkný stadion do Šluknova dorazil Velký Šenov. Derby utkání mělo parádní diváckou kulisu, do ochozů si našlo cestu (dle zápisu) 230 diváků! Favoritem byli domácí fotbalisté, kteří i přes porážku v minulém kole na hřišti Hostovic mají dobrou formu.

 

Na podzim navíc Šluknov vyhrál ve Velkém Šenově 3:1.

 

První poločas nabídl poměrně vyrovnaný fotbal, hosté drželi s domácím Plastonem krok. Hra byla hodně rozháraná, spíše se bojovalo. Bezbrankový poločas zlomila 34. minuta. To se k přímému kopu postavil Ondřej Schneider a pěknou ranou překonal Oldřicha Smutného - 1:0.

 

A za stejného stavu se odcházelo do kabin.

Mladíček nastřílel hattrick

Po změně stran Šluknov zlepšil hru, dal míč na zem a začal hosty pomalu, ale jistě přehrávat. Zlom přišel po hodině hry. Nejprve v 61. minutě přidal druhou trefu Ondřej Schneider. A opět to byl přímý kop, domácí mladíček z něj hodně překvapil Smutného - 2:0.

 

Hosté mohli vzápětí snížit, Šluknov ale podržel brankář Ticháček. V 63. minutě přišla třetí branka domácích. Po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Antonín Holešovský - 3:0.

 

Šenov po třetí inkasované brance odpadl, závěr jasně patřil domácím. V 80. minutě se zblízka prosadil Pavel Horák, debakl hostů pak dokončil v 83. minutě opět Ondřej Schneider, který z penalty dovršil hattrick. V sedmnácti letech opravdu parádní výkon.

 

Šluknov drží v tabulce sedmé místo, na čtvrtý Chlumec ztrácí pět bodů. V dalším kole hraje v Heřmanově. Velký Šenov zůstává předposlední, v dalším kole doma přivítá Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér Plaston Šluknov: "První poločas se nám nepovedl, přizpůsobili jsme se hře hostů a bylo to na nás znát. Po změně stran jsme dali více míč na zem, zlepšili kombinaci a měli převahu. To nám ještě tři branky kvůli postavení mimo hru neuznali. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Ondry Schneidera. A také diváky, kulisa byla parádní."

SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Hodinu to byl vyrovnaný zápas, nakonec je to pro nás krutá porážka. Po druhé a třetí brance se kluci sesypali. Do té doby jsme s domácími drželi krok. Ale jinak Šluknov vyhrál zaslouženě, rozdíl byl také ve výkonech brankářů."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - J. Šach [-] , A. Holešovský [-] , J. Švec [-] (51. J. Mládek [-] ) , Z. Kirchner [-] (65. M. Polák [-] ) , O. Schneider [-] , P. Svoboda [-] (74. D. Zabilka [-] ) , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-] , E. Mikula [-]

SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - L. Kříž [-] , J. Pánik [-] (65. R. Smejkal [-] ) , R. Tlapák [-] , F. Skyva [-] (65. R. Vichterey [-] ) , M. Kozák [-] (14. D. Verner [-] ) , R. Stelmaščuk [-] (83. J. Toman [-] ) , K. Malý [-] , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] (59. M. Kucr [-] ) , J. Bálek [-]

ŽK: 36. T. Knížek - 36. K. Malý , 65. J. Bálek .
Hráči zápasu: O. Schneider .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šefčík Josef - HEJL Jakub, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.