FOTO: Čechie dřela, sérii Jiříkova ale nezastavila


Branky


0

Fotbalisté Spartaku vyhráli i přes absenci nejlepšího střelce v Horním Podluží 2:1. A na jaře tak neztratili ani jeden bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vytěžili z minima maximum

Do Horního Podluží dorazil Jiříkov. Hosté mají na jaře formu jako hrom, vyhráli zatím všechny čtyři zápasy. To domácí Čechie je poměrně nevyzpytatelná. Dokázala ztratit s poslední Tisou, nebo naopak zaskočit první Chuderov. Favoritem byli hosté, těm ale chyběl nejlepší střelec Kryštof Novák, který skóroval ve všech jarních zápasech.

 

Na podzim doma Jiříkov porazil Horní Podluží 3:1.

 

Čechie v prvním poločase byla lepším celkem a měla více šancí. Tu úvodní neproměnil její nejlepší střelec Patrik Bandas. Jiříkov vyčkával, do šancí se moc nedostával. Ve 23. minutě se ale přesto dostal do vedení. Hosté podnikli rychlý protiútok, na vápně vystřelil Tomáš Altman a Jiříkov vedl - 0:1.

 

Do konce prvního dějství mohli domácí vyrovnat. Dobře hrající Riedel trefil v tutové šanci jen tyč, Vavrinec hlavičkoval těsně nad. Stejně si pak počínal Bandas. I hosté si vypracovali jednu příležitost, tu však vychytal brankář Šedivý.

 

Do kabin tak šli domácí zklaměnější.

Střídání Čecha domácím uškodilo

Hra domácích po změně stran utrpěla zraněním a následným střídáním středového hráče Dominika Čecha. Fotbal se pak hrál tvrdý a bojovný. Jiříkov navýšil náskok v 66. minutě, kdy domácí obrana neuhlídala Marka Šolce, který následně umě přehodil brankáře Šedivého - 0:2.

 

Jiříkov se ještě více zatáhl a čekal na brejky. Čechie se nemohla dostat do hry, naopak jí musel ještě jednou zachránit Šedivý, když nebezpečnou střelu vyrazil na rohový kop. V 78. minutě se ale domácí dočkali snížení. K centru se dostal střídající Daniel Hermann, který našel obránce Lukáše Pelešku. Ten míč uklidil do sítě a snížil na 1:2.

 

Domácí pak vrhli všechny síly do útoku, vyrovnat se jim ale nepodařilo.

 

Horní Podluží zůstává na devátém místě, v dalším kole ho čeká důležité utkání v Boleticích. Jiříkov je stále třetí, na jaře vyhrál i páté utkání. A na první Benešov ztrácí pět bodů. O víkendu doma hostí poslední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí týmu Čechie Horní Podluží: "Myslím si, že jsme byli Jiříkovu minimálně vyrovnaným soupeřem. Rozhodl první poločas a naše neproměněné šance. Remíza by byla asi spravedlivější."

Jiříkov
Jan Turiščev, hráč Spartaku Jiříkov: "Musím přiznat, že domácí hráli dobře. A měli více šancí, než my. My jsme to ubojovali a tři body bereme. Na postup se nehrneme, prakticky máme třetím místem a počtem bodů splněno. Po zápasu s Tisou nás čeká Chuderov, Chlumec a Benešov. Tam se ukáže, jak na tom doopravdy jsme."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KRUTINA Radek, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.