Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:45

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov zvládl šlágr a drží se na dostřel prvního místa


0

Fotbalisté Jiříkova po dobrém poločase odpadli a ztratili vůbec první body v jarní části soutěže.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak držel krok

Druhý Chuderov na svém hřišti přivítal třetí Jiříkov. Mírným favoritem byli přeci jen domácí. I proto, že Spartak nedorazil kompletní, chyběl například i jeho nejlepší střelec Kryštof Novák. Na podzim přitom Jiříkov doma prohrál s tímto soupeřem 2:4.

 

První poločas byl vcelku vyrovnaný, mírně lepší byl domácí Chuderov. První branka přišla ve 27. minutě. Odražený míč doklepl do branky domácí útočník Martin Jouza - 1:0. Ve 36. minutě ale hosté srovnali, po chybě Chuderova vyrovnal Marek Heinrich - 1:1.

 

A za stejného stavu se odcházelo v poločase do kabin.

 

 

Hrdinou byl Řezníček

Po změně stran už byla aktivita domácí výraznější. A během šesti minut Jiříkov ztrácel rázem dva góly. Nejprve se v 57. minutě prosadil po samostatné akci David Řezníček - 2:1. A ten samý hráč udeřil v 63. minutě, opět po samostatné akci - 3:1.

 

Spartak uvadal a nenašel síly na obrat. Naopak čtvrtou branku mu přidal stoper Vojtěch Šindelář, který uzavřel skóre na konečných 4:1.

 

Chuderov je tak stále druhý, na první Benešov ztrácí jediný bod. V dalším kole hraje v Boleticích. Jiříkov, který ztratil na jaře své první body, je třetí. V dalším kole hostí Chlumec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Zasloužené vítězství, hosty jsme vlastně k ničemu nepustili. Šance měli jen po našich chybách. Dávali jsme pěkné branky, další šance jsme ještě zahodili."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "První poločas byl dobrý, měli jsme i další šance. Ale po změně jsme odpadli, nebyli jsme kompletní. Zasloužená porážka. Jednou to už muselo přijít."



Sestavy


FK Chuderov
P. Kubálek [-] (9. L. Bakiu [-] ) - M. Svačil [-] (52. J. Dvořák [-] ) , S. Vosyka [-] , M. Rohlík [-] , R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] - F. Guttmann [-] , D. Žárský [-] , M. Protschke [-] - D. Řezníček [-] (78. P. Fousek [-] ) , M. Jouza [-] (71. Z. Zvonek [-] ) -

Jiříkov
T. Hadar [-] - T. Altman [-] (66. P. Svoboda [-] ) , M. Heinrich [-] , M. Šolc [-] , V. Štěpánek [-] , D. Šolc [-] , M. Kýnl [-] , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , M. Stodola [-] (75. D. Jessl [-] ) , M. Daněk [-]

ŽK: 55. M. Stodola .
Hráči zápasu: R. Moučka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stupka Josef - HOLLY Martin, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.