4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá překvapila, Boleticím nasázela čtyři branky


Branky


5. R. Klaban (vl.) , 20. V. Burian , 47. V. Burian , 83. D. Babača
0

Poslední tým tabulky nezažíval v posledních týdnech dobré období. Ve 20. kole se ale vzchopil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól

Poslední Tisá hostila jedenácté Boletice. Favoritem byli hosté, Tisá totiž v minulém utkání do Jiříkova ani neodjela. A předešlé dva zápay schytala dva těžké debakly. Na podzim Boletice doma rozstřílely Tisou 8:0!

 

Jarní odveta začala ale lépe právě pro domácí Spartak. Záhy po úvodním hvizdu domácí nakopli dlouhý míč do soupeřova vápna. Brankář Jiří Vorel si zakřičel, ovšem pro míč si nešel. Zmatený obránce Radek Klaban si dal vlastní branku - 1:0.

 

Hosté měli mírnou územní převahu, dostávali však lekci z produktivity. Ve 20. minutě se odražení míč dostal k Burianovi, který zvýšil na 2:0. Boletice mohly snížit, Miloslav Šindelář byl sám před brankářem Kouckým, vítězem ale byl domácí brankář.

 

Do konce poločasu se pak už nic významného nestalo.

Boletice měly opět špatný začátek

Jakékoliv naděje na obrat v zápase zmizely pro hosty ve 47. minutě. Tisá předvedla rychlý brejk, po průnikové nahrávce šel sám na Vorla Vojtěch Burian a bylo to rázem o tři branky - 3:0.

 

Boletice se snažily o čestnou branku, daly tyčku, dostaly se ke střelám. Branka z toho ale nebyla. Tisá pak také trefila brankovou konstrukci. V 83. minutě pak ještě přidala čtvrtý zásah. Jiří Vorel dostal těžkou malou domů, kterou musel chytit. Následoval nepřímý volný kop z bezprostřední blízkosti. Míč se dostal k Davidu Babačovi, který propálil Vorla - 4:0.

 

Tisá tak stále zůstává poslední, na předposlední Velký Šenov však ztrácí jediný bod. Boletice jsou stále jedenácté, dvanáct Přestanov je ale už na dohled. V dalším kole hraje Tisá ve Šluknově, Boletice doma hostí druhý Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Martin Babača, asistent trenéra Spartak Tisá: "Setkaly se dva týmy, které vyznávají obdobný styl. Oba hrály na brejky. Bylo to vyrovnané, utkání ovlivnily branky na začátcích obou poločasů. Přesto si myslím, že jsme byli kompaktnější, organizovanější a také bojovnější."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Je to pro nás těžká porážka. Pokud se chceme zachránit, nemůžeme dostat na půdě posledního čtyři branky. Měli jsme územní převahu, ovšem domácí nám dali lekci z produktivity. Nyní máme do konce sezóny těžký los. Pokud budeme hrát takto, bude to ze záchranou hodně těžké."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - J. Bláha [-] , M. Povejšil [-] , V. Burian [-] , D. Zub [-] - L. Rehn [-] , B. Kříž [-] , D. Babača [-] , R. Pešata [-] , L. Martinů [-] - - M. Marek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] , P. Procházka [-] , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , M. Ženíšek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Flade Jens - VACEK Jan, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.