Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šluknov dál jede, tentokráte řádil v Horním Podluží


Branky


32. P. Bandas - 22. E. Mikula , 50. P. Horák , 54. J. Hajduk , 60. J. Hajduk , 72. E. Mikula , 80. E. Mikula
0

Hosty táhli oba útočníci - Emil Mikula dal hattrick, Jaroslav Hajduk se trefil dvakrát.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Horní Podluží doma přivítalo Šluknov. Favoritem byli hosté, kteří mají na jaře skvělou formu. Z šesti utkáních hned pětkrát vyhráli. Naopak domácí se nadále pohybují v pásmu, které zavání sestupem. Jak se hrálo na podzim? Horní Podluží tehdy vyhrálo na hřišti Plastonu 4:3...

 

Šluknov od začátku domácí herně přehrával. A i když se hostům nedařila kombinace, vytvářel si šance. První branka padla ve 22. minutě. Po chybě domácího Čecha nahrál Hajduk Mikulovi, který prostřelil Šedivého - 0:1.

 

Domácí brankář pak vytasil ještě tři dobré zákroky, Podluží ještě dokázalo vyrovnat. Nejlepší domácí střelec Patrik Bandas se individuálně prosadil a dal na 1:1.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Šluknov nastřílel pět branek

Po změně stran přidal Šluknov ke své převaze i branky. V 50. minutě centroval Milan Polák, jeho nabídku využil hlavičkující Pavel Horák - 1:2. A za další čtyři minuty přišel další šluknovský gól. Antonín Holešovský centroval, míč přeletěl brankáře Šedivého, míč do branky dorazil Hajduk - 1:3.

 

Domácí mohli snížit a dostat se zpátky do zápasu. Boštík však svou velkou šanci nevyužil. Naopak v 60. minutě se prosadil Jaroslav Hajduk, který využil nahrávku Mikuly - 1:4.

 

Hra Čechie se rozpadla, hosté dohráli závěr v exhibici a přidali další dvě branky. V 72. minutě se trefil dobře hrající Emil Mikula - 1:5. Ten samý hráč pak deset minut před koncem dovršil svůj hattrick a uzavřel na konečných 1:6.

 

Horní Podluží je desáté, v dalším kole hraje v Děčíně proti Unionu. Šluknov už je čtvrtý, o víkendu doma hostí poslední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Šluknov byl od začátku lepším týmem a zaslouženě zvítězil. Musím pochválit jeho fanoušky, kteří vytvořili velmi dobrou atmosféru. V příštím kole zajíždíme na Union, kde bychom rádi vybojovali nějaký ten bod."

SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK Plaston Šluknov: "Od začátku jsme měli převahu, ale nedávali šance. Po změně stran se to zlepšilo, bylo to zasloužené vítězství. Máme formu a chceme se v tabulce posouvat. Není tajemstvím, že bychom rádi postoupili."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - L. Sobota [-] , O. Chládek [-] , D. Čech [-] , J. Chaloupecký [-] (67. M. Vavrinec [-] ) , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , M. Boštík [-] , J. Galata [-] , A. Kalista [-]

SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - M. Polák [-] , Z. Kirchner [-] (72. L. Šeliga [-] ) , E. Mikula [-] , A. Holešovský [-] , O. Schneider [-] , J. Mládek [-] (44. J. Švec [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-]

ŽK: 76. D. Čech - 31. T. Knížek , 42. J. Hajduk , 43. P. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Hajduk , E. Mikula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchánek Antonín - PRŮŠA Dominik, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.