4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov slaví první jarní výhru, doma sestřelil Trmice


Branky


29. J. Majer , 60. R. Rojko , 65. R. Majerik , 67. T. Vlasák
0

Hosté hlavně ve druhém poločase předvedli hodně podprůměrný výkon.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Majer poslal domácí do vedení

Fotbalisté Heřmanova doma přivítali Trmice. Oběma celkům to na jaře moc nejde, hosté získali šest bodů, domácí dokonce ani jednou nevyhráli. Těžko hledat favorita, na podzim se zrodila remíza 2:2, dva body tehdy vybojoval Heřmanov.

 

První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný, mírně aktivnější byli domácí. Jediná branka celého zápasu padla po půl hodině hry. V 29. minutě se k centru dostal Milan Šturm, ve vápně se zjevil Jan Majer, který rybičkou překonal Antonína Sládka - 1:0.

 

Do konce úvodního dějství už se nic zajímavého nestalo, do kabin tak šli z lepší náladou heřmanovští fotbalisté.

Ostudný výkon Trmic

Po změně stran už domácí na hřišti doslova kralovali. Trmice odpadly a předvedly hodně vlažný výkon. Domácí jim během deseti minut nasázeli tři góly.

 

V 60. minutě našel centr v trmickém vápně Radka Rojka. Domácí kapitán si míč zpracoval a dal na 2:0. Za pět minut kopal Heřmanov rohový kop, míč z kopačky Rojka přilétl na Majerika, který potřetí rozvlnil trmickou sít - 3:0.

 

Vše pak zakončil v 67. minutě Tomáš Vlasák, nejlepší domácí kanonýt čtrnáctou brankou v sezóně uzavřel skóre na konečných 4:0.

 

Heřmanov se posunul na deváté místo, v dalším kole hraje v Hostovicích. Trmice jsou osmé, v dalším kole hostí Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Konečně jsme vyhráli. Zasloužené vítězství, hosty jsme prakticky k ničemu nepustili. Hlavně ve druhém poločase jsme měli další šance, mohlo padnout i více branek. Teď jsme přeci jen klidnější."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Ostudný výkon, hlavně ve druhém poločase. V prvním to bylo vyrovnané, domácí měli jednu šanci a tu proměnili. Říkal jsem si, že máme na to, výsledek otočit. Ovšem po změně stran to byla tragédie. Hráči si mysleli, že to půjde asi samo. Chyběla tam bojovnost, tah na bránu a další atributy."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - P. Havlíček [-] , J. Majer [-] , V. Váňa [-] , R. Rojko [-] , T. Vlasák [-] , R. Majerik [-] , M. Šturm [-] , J. Folprecht [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] (71. J. Brouček [-] )

MSK Trmice
A. Sládek [-] - J. Pokorný [-] , D. Greé [-] , J. Benáček [-] , J. Vyleťal [-] , J. Beneš [-] , P. Uhlíř [-] , M. Petera [-] (71. L. Jaroš [-] ) , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , P. Tadlánek [-]

Hráči zápasu: J. Majer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - KLIMPL Miroslav, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.