0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Šenov nemohl lídrovi konkurovat


Branky


9. A. Pop , 43. J. Polanský , 72. A. Pop , 81. L. Hnízdo (p.) , 87. F. Kropáč
0

Fotbalisté Benešova vyhráli 5:0 a nadále drží první místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na začátku a konci poločasu

Fotbalisté Velkého Šenova doma hostili Benešov. Favorit byl jasný, domácí jsou předposlední. Naopak tým od Ploučnice drží první místo. Šenovští měli navíc velké problémy se sestavou. Nechtěli však opakovat podzim, když do Benešova nedorazili a prohráli kontumačně.

 

Utkání moc fotbalové krásy nepobralo, aktivnější ale byli hosté. Už v 9. minutě se prosadil útočník Jan Polanský - 0:1. Zbytek poločasu se odehrával za převahy Benešova. Velký Šenov, který musel využít dorostence, se snažil. Ale na vyrovnání to nebylo.

 

Naopak ve 43. minutě přišla druhá branka, když se prosadil druhý útočník Aleš Pop - 0:2.

Nastoupil i trenér

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Benešov byl aktivnější, výkonem ale oba celky příliš nezaujaly. Další tři trefy si hosté nechali na závěrečnou dvacetiminutovku.

 

V 72. minutě, když už musel na hřišti i domácí trenér Karel Kirchberger, se podruhé v utkání trefil Aleš Pop - 0:3. Ofenzivní hráč Benešova vstřelil svou desátou branku v sezóně.

 

V 81. minutě přišel pokutový kop, který proměnil Luboš Hnízdo - 0:4. Poslední slovo měl zase Benešov, František Kropáč tři minuty před koncem uzavřel na konečných 0:5.

 

Velký Šenov tak nadále zůstává předposlední, v dalším kole hraje na půdě Heřmanova. Benešov je stále o bod na první místě, o víkendu doma přivítá třetí Jiříkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Měli jsme velké problémy se sestavou. Hrát museli dorostenci a také hráči, kteří zase tak moc nehrají. Nakonec to z naší strany nebyl úplně špatný výkon. Ale Benešov vyhrál zaslouženě, nestačili jsme na ně."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miloslav Kougl, předseda MSK Benešov nad Ploučnicí: "Byla to holomajzna. Z obou stran. Ale vítězství je zasloužené, tři body máme, splnili jsme povinnost. Jedeme dál, teď máme Jiříkov. To bude těžší, ale chceme vyhrát a udržet první místo v tabulce."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - L. Kříž [-] , J. Pánik [-] , R. Smejkal [-] , F. Skyva [-] , D. Verner [-] , J. Vebr [-] , J. Toman [-] (70. K. Kirchberger [-] ) , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] , J. Bálek [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (68. D. Marek [-] ) , R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , A. Pop [-] (75. F. Kropáč [-] ) , L. Knespl [-] , M. Brom [-] , P. Padrta [-]

Hráči zápasu: A. Pop .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Materna Jiří - VACEK Jan, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.