Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice přestřílely Heřmanov, Tipan dal hattrick


Branky


0

Domácí celek měl parádní první poločas, ve kterém hostům nasázel čtyři branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice byly hodně produktivní

Na nepříliš dobrý trávník do Hostovic dorazil Heřmanov. Favoritem byli domácí fotbalisté, kteří třikrát v řadě zvítězili. Heřmanov ale naposledy doma smetl Trmice. A co podzimní vzájemný duel? V něm padlo devět branek, Hostovice tehdy vyhrály v Heřmanově 6:3.

 

Hodně branek padlo i v jarní odvetě. Domácí měli skvělý vstup do zápasu, v 9. minutě využil Milan Tipan nedorozumění stopera a brankáře Pospíchala, mladý hostovický fotbalista pak dával do prázdné - 1:0. A za další minutu přidaly Hostovice další trefu. K brance se dostal Jiří Štolba, který nedal Pospíchalovi šanci - 2:0.

 

Domácí celek byl aktivnější a do poločasu přidal další dvě branky. Ve 27. minutě utekl Tipan po pravé straně a svým druhým gólem v utkání dal na 3:0. Ve 33. minutě přišla pro Heřmanov další rána. Parádní centr Jaroslava Dvořáka uklidil hlavou do sítě Arnošt Černohorský - 4:0.

 

Hosté o sobě dali vědět o dvě minuty později, když dokázal snížit Petr Havlíček mladší - 4:1. Logicky ale byly o poločase daleko spokojenější Hostovice.

Tipan dosáhl na hattrick

Po změně stran Hostovice nadále byly lepším celkem. V 61. minutě navíc dostaly výhodu pokutového kopu. K penaltě se postavil dvoubrankový střelec Milan Tipan, aby o pár vteřin později slavil hattrick - 5:1.

 

Domácí trenér pak sestavu trochu prostřídal, Heřmanov nic nezabalil a bojoval až do konce. Odměnou mu byly dvě trefy, které pouze kosmeticky upravily výsledek. V 65. minutě se trefil Radek Majerik, v 78. minutě pak na konečných 5:3 uzavřel Petr Havlíček starší.

 

Hostovice slaví čtvrté vítězství v řadě, v dalším kole hraje v Přestanově. Naopak Heřmanov je devátý, v dalším kole hosté Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Po dlouhé době se nám povedl první poločas, ve kterém jsme byli hodně produktivní. Po změně stran jsme za stavu 5:1 tak trochu přestali hrát. Heřmanov to nezabalil a ještě snížil. Myslím si, že to ale bylo naše zasloužené vítězství."




Sestavy


SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - P. Mecl [-] , J. Dvořák [-] , P. Sibal [-] - J. Štolba [-] (46. F. Harciník [-] ) , M. Tipan [-] (70. M. Novák [-] ) , M. Křesánek [-] , A. Černohorský [-] , J. Langer [-] , T. Štorc [-] - P. Lank [-] (14. D. Veselý [-] )

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - P. Havlíček [-] , J. Majer [-] (22. R. Wenzel [-] ) , V. Váňa [-] , R. Rojko [-] , T. Vlasák [-] (61. V. Vašák [-] ) , R. Majerik [-] , M. Šturm [-] , J. Folprecht [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Materna Jiří - JIRSÁK Jaroslav, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.