Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletice si "vychutnaly" hořkou desítku


0

Domácí nováček dostal od zkušeného Chuderova krutou lekci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezníček stihl za poločas čtyři góly

V krizi se zmítající Boletice doma přivítaly druhý Chuderov. Favorit byl jasný, domácí jsou v útlumu, hosté stále nahánějí první Benešov nad Ploučnicí. I podzimní zápas patřil Chuderova, ten doma vyhrál jasně 6:1.

 

V jarní odvetě byli hosté od začátku lepší celkem. Už v 1. minut je dostal do vedení Martin Protschke - 0:1. Boletice nehrály dobře a postupem času opět inkasovaly. V 17. minutě se trefil útočník David Řezníček - 0:2. Ten samý hráč se pak během osmi minut prosadil ještě dvakrát - 0:4.

 

Ve 34. minutě se připomněl i domácí Spartak, když snížil jeho nejlepší střelec Josef Rohlíček - 1:4. Jenže konec poločasu odehráli domácí přímo horově. Během tří minut se počtvrté v utkání trefil Řezníček, jeden zásah přidal Radomír Moučka a také Jan Rohlík.

 

Do kabin tak šli domácí za hrůzostrašeného stavu 1:7.

Desítce se neubránili

Po změně stran se utkání vlastně jen dohrávalo. A hlavně se hrálo dle chuderovských not. V 59. minutě se prosadil Jakub Dvořák - 1:8. Boletice nakonec neutekly nepopulární desítce. V 75. minutě se totiž prosadil Michal Rohlík - 1:9.

 

Domácí debakl pak dokonal v poslední minutě utkání David Žárský - 1:10.

 

Boletice zůstávají jedenácté, v dalším kole hrají v Chlumci. Chuderov je stále druhý, o víkendu doma v jednom ze šlágrů kola hostí čtvrtý Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Tady není co hodnotit. Nebyli jsme kompletní, ale to nás neomlouvá. Chuderov byl jasně lepší, my jsme toho moc nepředvedli. Vrchol byl konec poločasu, kdy jsme snad v rozmezí tří minut dostali tři góly. Máme problémy sami se sebou, navíc nám v Chlumci budou chybět další hráči. Šanci tak dostanou někteří dorostenci."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Zasloužená výhra, od začátku jsme byli lepší. Skoro všichni útočili, branky jsme dávali prakticky do prázdné. Soupeř byl opravdu hodně slabý."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
R. Klaban [-] - J. Němec [-] (60. M. Křehota [-] ) , J. Rohlíček [-] (62. P. Procházka [-] ) , T. Beutler [-] , J. Klaban [-] , L. Rantfner [-] , P. Horáček [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , D. Plosza [-] , M. Ženíšek [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , M. Rohlík [-] , M. Protschke [-] , V. Šindelář [-] - R. Moučka [-] (53. M. Svačil [-] ) , J. Rohlík [-] , D. Žárský [-] , Z. Zvonek [-] - J. Dvořák [-] (60. M. Koubek [-] ) , D. Řezníček [-] -

ŽK: 40. J. Rohlíček , 72. M. Ženíšek .
Hráči zápasu: D. Řezníček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JAVOREK Jiří, DUŠEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.