Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

4.0

Jídlo

4.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

Kryštof Novák se vrátil. A čtyřmi góly táhl Jiříkov


Branky


12. K. Novák , 26. K. Novák (p.) , 59. K. Novák , 71. T. Altman , 76. K. Novák - 57. P. Weber
0

Spartak doma přejel Chlumec 5:1, ten prohrál potřetí v řadě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat střelce

Fotbalisté Jiříkova doma přivítali Chlumec. Mírným favoritem byl domácí celek, hosté v poslední době bojují s absencemi. Navíc poslední dva zápasy prohráli při skóre 2:13. Na podzim se v Chlumci zrodila remíza, penalty tehdy lépe zvládl Jiříkov.

 

Do domácí sestavy se po dvouzápasové absenci vrátil nejlepší střelec Jiříkova Kryštof Novák. Mladý útočník se brzy prosadil, když ve 12. minutě otevřel skóre celého zápasu - 1:0.

 

Chlumec ale herně nezaostával, domácí ale byli produktivnější. Pokusy hostů spolehlivě likvidoval tradičně dobře chytající Hadar. V 26. minutě přišla druhá gólová situace, Spartak dostal výhodu pokutového kopu, který proměnil Kryštof Novák - 2:0.

Novák přidal další dvě branky

Po změně stran se na další góly nemuselo čekat dlouho. V 57. minutě se Chlumec konečně prosadil, Petr Weber ho dostal zpátky do zápasu - 2:1. Jenže za další dvě minuty vyrobila chlumecká obrana hrubku, k míči se dostal opět Kryštof Novák, který zakončil hattrick - 3:1.

 

V 71. minutě přišla gólová paráda, do míče se krásně opřel Tomáš Altman a trefil se pod víko - 4:1. Vše pak uzavřel opět Kryštof Novák, který svým pětadvacátým gólem v sezóně upravil skóre na konečných 5:1.

 

Jiříkov tak stále zůstává třetí, v dalším kole ale hraje na půdě prvního Benešova. Chlumec padl potřetí v řadě, reputaci si může napravit doma proti Boleticím.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Poklidné utkání, ve kterém se hrál vyrovnaný fotbal. Šance byly na obou stranách, nám dobře zachytal brankář Hadar. Náš útok převyšoval naší obranu. Ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Byl to vyrovnaný zápas, domácí ale byli produktivní. Proti nám se kopala podivná penalta, My jsme naopak propadli v koncovce. Marodka se nám vyprazdňuje, věřím, že v dalším kole už zastavíme sérii porážek."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VACEK Jan - KOLÁTOR Petr, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.