FOTO: 10:2! Boletická mizérie neskončila ani v Chlumci


Branky


4. V. Škvor , 13. P. Semenský , 40. L. Mach , 44. P. Weber , 47. J. Škoda , 50. L. Mach , 70. M. Drábek , 78. M. Drábek , 80. P. Semenský , 90. F. Peška (p.) - 27. M. Švec , 75. M. Švec
0

Domácí naopak zastavili sérii tří porážek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec poločasu vyšel Chlumci

Fotbalisté Chlumce doma přivítali Boletice. Oba týmy se v poslední době trápí. Poslední tři zápasy shodně prohrály, navíc všechny porážky byly hodně vysoké. Favoritem byl ale přesto domácí Chlumec, který v podzimním zápase v Boleticích po remíze 2:2 nezvládl penalty.

 

Domácí vstoupili do utkání skvěle, ve 4. minutě otevřel skóre utkání Václav Škvora - 1:0. Ve 13. minutě se prosadil zkušený Pavel Semenský, který zvýšil náskok Chlumce - 2:0.

 

Boletice se vrátily do zápasu v 27. minutě, kdy jejich první branku obstaral Martin Švec - 2:1. Naději na dobrý poločasový výsledek pak drželi hosté do 40. minuty. To totiž třetí chlumeckou branku obstaral kapitán a nejlepší domácí střelec Lukáš Mach - 3:1.

 

Minutu před odchodem do kabin pak Spartak inkasoval počtvrté, postaral se o to Petr Weber - 4:1.

Prosadil se i brankář Peška

Po změně stran na hřišti existovalo jednu mužstvo - Chlumec. Hosté působili odevzdaně, jakékoliv šance na obrat v utkání odvála 47. minuta. To přidal pátý domácí zásah Jan Škoda - 5:1. Za tři minuty se pak podruhé v utkání trefil Lukáš Mach - 6:1. Pro chlumeckého kapitána to byla desátá branka v sezóně.

 

Na další gól se čekalo dvacet minut. Domácí diváky posedmé rozjásal Michal Drábek - 7:1. Boletice o sobě daly vědět čtvrt hodiny před koncem, svůj druhý gól v utkání vstřelil Martin Švec - 7:2.

 

Zbytek utkání ale patřil zase domácím. Michal Drábek si připsal také druhý gól v zápase - 8:2. Deset minut před koncem se trefil Pavel Semenský, i pro něj to byla druhá branka v utkání - 9:2.

 

Nepopulární desítce, druhé v řadě, se Boletice přeci jen nevyhnuly. Výsledek totiž v poslední minutě uzavřel z penalty brankář Filip Peška - 10:1.

 

Chlumec je sedmý, na dohled má stále čtvrté Hostovice. V dalším kole ho čeká těžký zápas ve Šluknově. Boletice zůstávají jedenácté, o víkendu doma hostí třetí Jiříkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Myslím si, že jsme narazili na nejslabšího soupeře v sezóně. Hosté prakticky nekladli žádný odpor. To ovšem nesnižuje náš výkon, který po dlouhé době snesl parametr krajské soutěže. S chutí jsme si zatříleli, výsledek mohl být i vyšší."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Nevím, co na to říct. Všechno je špatně. Nechodí nám brankáři, nemáme chuť. Za stavu 2:1 to vypadalo nadějně, jenže těsně před poločasem dostaneme dva góly. A pak bylo po zápase. Postupně hrají tři, nebo čtyři hráči, zbytek rezignuje. Nevím, jak z toho ven. Chybí nám bojovnost, nasazení a zápal. Pokud to takhle bude pokračovat a budou sestupovat tři týmy, tak spadneme."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - ŽIVNŮSTKA Filip, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.