Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:45

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov hlásí návrat do čela tabulky


0

Šluknov ještě v 59. minutě vedl 2:1. Domácí ale předvedli drtivý závěr.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov dorazil bez brankáře

Další šlágr kola byl k vidění v Chuderově. Domácí, kteří jsou na druhém místě, přivítali dobře hrající Šluknov. Hosté však řešili velký problém v sestavě, díky rodinným důvodům nedorazil brankáře. Trenér Aleš Gall se rozhodl, že mezi tři tyče postaví útočníka Emila Mikula. Třetí nejlepší střelec hostů výrazně chyběl v ofenzivě.

 

Na podzim se zrodila remíza 2:2, na pokutové kopy tehdy vyhrál Šluknov.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal. První branka padla v 26. minutě, domácí podnikli rychlý brejk, dobře zakombinovali a David Řezníček otevřel skóre utkání - 1:0. Následně přišly dvě zranění ve šluknovské sestavě. Nejprve musel střídat stoper Robert Lukáč, o chvilku později pak pravý obránce Daniel Zabilka.

 

Přesto hosté dokázali vyrovnat, z trestného kopu se ve 38. minutě pěkně trefil Pavel Svoboda - 1:1.

 

 

Chuderov využil nedůslednosti obrany

Po změně stran začali hosté aktivně, ve 47. minutě je dokonce dostal do vedení Pavel Horák - 1:2.  Pak už ale na hřišti kralovali domácí. Mladá šluknovská obrana začala chybovat a během dvanácti minuty čtyřikrát inkasovala!

 

V 59. minutě se trefil Martin Jouza - 2:2. Za další čtyři minuty se prosadil dobře hrající Zdeněk Zvonek - 3:2. Hosté začali panikařit, naopak Chuderov byl na koni.

 

V 65. minutě přidal svou druhou trefu v zápase David Řezníček - 4:2. Za další šest minut pak hosty definitivně zlomil David Žárský - 5:2.

 

Šluknov nenašel síly na odpor, dvě minuty před koncem navíc dokonal hattrick David Řezníček - 6:2. Ten si připsal třináctou trefu v sezóně.

 

Chuderov tak využil zaváhání Benešova a s jednobovým náskokem je zase na první místě. Šluknov prohrál na jaře druhý zápas, spadl na šesté místo. V dalším kole jede Chuderov na hřiště děčínského Unionu, Šluknov doma hostí Chlumec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Musím říci, že nás Šluknov mile překvapil. Na podzim jsme tam udělali jen bod, ale doplatili jsme na špatné výroky rozhodčích. Když šli hosté do vedení, měli jsme obavy. Ale kluci pak zabrali a zaslouženě výsledek otočili. A to tam ještě byly další dvě tutovky."

SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK Plaston Šluknov: "Musím domácím pogratulovat. Kdybychom byli kompletní, asi by to vypadalo jinak. Mikula musel chytat, chyběl v útoku. Naše mladá obrana ve druhém poločase byla hodně nedůsledná a nechala domácím útočníkům hodně prostoru. Nedá se nic dělat, jedeme dál. Musíme si z toho vzít ponaučení."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - V. Šindelář [-] , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , P. Fousek [-] - Z. Zvonek [-] , S. Vosyka [-] , D. Žárský [-] (71. M. Svačil [-] ) , J. Rohlík [-] - M. Jouza [-] , D. Řezníček [-]

SK Šluknov
E. Mikula [-] - - J. Mládek [-] (57. J. Švec [-] ) , R. Lukáč [-] (30. J. Šach [-] ) , P. Horák [-] , M. Polák [-] , Z. Kirchner [-] , A. Holešovský [-] (32. D. Zabilka [-] ) , O. Schneider [-] , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 30. D. Řezníček , 66. Z. Zvonek , 75. V. Šindelář - 18. R. Lukáč , 43. J. Švec , 78. T. Knížek .
Hráči zápasu: Z. Zvonek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.