Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union potvrdil roli favorita, Tisé nasázel osm branek


Branky


0

Přitom poslední tým tabulky herně vlastně nevyhořel. Nestačil na smrtící brejky Děčína.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nebylo co řešit

Poslední Tisá doma přivítala ofenzivně laděný Union Děčín. Favoritem byli rozhodně hosté, kteří ještě bojují minimálně o čtvrté místo v tabulce. Naopak domácí jsou jasným sestupujícím, poslední zápasy jim hrubě nevycházejí.

 

Na podzim to byla jasná záležitost Unionu, který doma přejel Tisou 9:2.

 

Vstup do zápasu byl takový, jaký si hosté představovali. Po rozehrání si vyměnili pár přihrávek, až se míč dostal na levou stranu k Němcovi, který z půlky nacentroval do pokutového území, kam si naběhl Galaš a pravačkou umístil míč k tyči bezmocného gólmana - 0:1. Branka v 1. minutě ale Děčín uchlácholila a opticky aktivitu ve středu pole přenechal domácím hráčům a soustředil se na rychlé protiútoky do otevřené obrany, na což má vhodné typy hráčů.

 

V 6. minutě se po sérii odrazů dostala Tisá do šance, ale za záchrannou brzdu zatáhl včas Huček a střelu zablokoval na rohový kop. Domácí hráč zahrál prudký míč s ideální trajektorií a děčínský gólman Zvolský pouze udiveně sledoval, jak se mu balón odrazil od zadní tyče do pole, kde se ho Unionu podařilo odkopnout.

 

V 10. minutě mohl po pěkném centru zvýšit naše vedení hlavou Sejkora, ale zapomněl se odlepit od země. Chvilku poté se do zápasu dostal Očipka tiskovou konferencí s hlavním sudím, za kterou byl odměněn žlutou kartou. V 15. minutě se do úniku ze strany dostal Murdych. Snažil se míč předložit Galašovi, ale domácí gólman přihrávku vystihl. Za další dvě minuty se do stejného úniku dostal Bezouška, přihrával ze strany před branku, ale domácí odvrátili na roh.

 

Na uklidňující rozdíl dvou branek hosté zvýšili ve 32. minutě. Postupným útokem a sérií přihrávek po pravé straně se dostali do vápna, Sejkora levou odcentroval na zadní tyč a Bezouška nohou v těžké pozici dokázal vsítit - 0:2.

 

Ve 34. minutě zahrávali domácí rohový kop na přední tyč. Do cesty prudkému míči nastavil hlavu Eichelmann a míč odvrátil na polovinu hřiště, čímž založil rychlý protiútok. Míč si převzal Očipka a posunul na Murdycha. Ten uviděl nabíhajícího Galaše, který s přehledem zakončil k tyči - 0:3.

 

Za další minutu vybojoval míč Murdych, předložil ho před branku opět Galašovi, který protentokrát brankáře nepřekonal. V té době domácí nevěděli, kde jim hlava stojí a především Očipka si ve středu pole dělal, co chtěl. Ve 37. minutě prostrčil do vápna Murdychovi, který se trefil přesně k tyči a zvýšil na 0:4.

 

Poslední branku prvního poločasu zařídila opět tato dvojice, která si několikrát vyměnila míč a na konci akce byl ve 40. minutě opět Murdych, který obešel i gólmana a upravil na 0:5.

Tisá se dočkala čestného úspěchu

Díky první půli nebylo v té druhé prakticky co řešit. V 56. minutě vysunul opět Očipka do vápna Brázdila, který sám před gólmanem nezaváhal a zkušeně ho prudkou plackou obstřelil - 0:6.

 

V 68. minutě Zvolský prokázal, že není v brance jen na ozdobu nebo "sprintování" za míči propadlými za obranu. Zaplachtil za střelou soupeře z 25. metrů k tyči a vyrazil ji na rohový kop. Přetažený rohový kop vrátili domácí na velké vápno. Následná střela, mířící patrně těsně vedle branky, byla lehce tečována holení bránícího Galaše a skončila v naší síti. Prosadil se Marek Povejšil -  1:6.

 

Na posledních 15 minut šel místo Eichelmann na hřiště Kmoch, který svou porci minut bezezbytku využil. V 76. minutě poslal pěkný centr do vápna Bedrníček, do vzduchu se pověsil Galaš a hlavou poslal míč o tyč do branky, čímž si zkompletoval hattrick - 1:7.

 

Kmoch, kterému se po vstupu na hřiště povedlo několik akcí, se v 80. minutě opřel přímým nártem do míče a křížnou střelou z 30 metrů vymetl šibenici. Vstřelil svou první branku v dospělém fotbalu, stanovil konečné skóre na 1:8. Na posledních pár minut pustil na hřiště Očipka Syrovátka, který na svůj první zásah stále čeká.

 

Tisá stále zůstává poslední, v dalším kole hraje v Trmicích. Union Děčín je pátý, v dalším kole doma hostí první Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Martin Babača, asistent trenéra Spartak Tisá: "Výsledek je pro nás krutý. Jakkoliv to zní paradoxně, herně jsem podali ještě lepší výkon, než proti Boleticím. Navzdory tomu musíme soupeři sportovně pogratulovat, na jejich perfektní brejky jsme nebyli schopni reagovat. Na druhou stranu fotbal nemá jen výsledkovou rovinu, což v naší situaci platí dvojnásob. Smekám před hráči, jak hráli celý zápas bez ohledu na výsledek. Rovněž děkuji fanouškům, kteří stojí při nás a přišli v neděli fandit."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Konečně jsme dokázali zvítězit i v neděli a doufáme, že sponzor Tango nebude vymýšlet žádné výmluvy.... Na hřišti se nejvíce dařilo neudržitelnému Očipkovi a Němcovi, který s přehledem odebíral soupeři míče a řídil obranu, i když při jeho některých fotbalově řešených situacích vstávají lavičce vlasy na hlavě. Nicméně tentokrát mu všechna řešení vyšla."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
K. Leufen [-] - B. Kříž [-] , D. Babača [-] , D. Zub [-] , M. Marek [-] , J. Bláha [-] (60. B. Kříž [-] ) - L. Rehn [-] , L. Martinů [-] , R. Pešata [-] - M. Povejšil [-] (85. V. Burian [-] ) - R. Zíta [-]

TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - L. Eichelmann [-] (75. M. Kmoch [-] ) , M. Němec [-] , M. Huček [-] , T. Humlíček [-] (46. V. Bedrníček [-] ) - B. Bezouška [-] , J. Sejkora [-] , Z. Brázdil [-] - V. Galaš [-] , J. Murdych [-] , P. Očipka [-] (80. L. Syrovátka [-] )

ŽK: 81. B. Kříž - 10. P. Očipka .
Hráči zápasu: P. Očipka , M. Němec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zitko Josef - FORMÁNEK Tomáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.