FOTO: Trmice si i v deseti odvezly z Podluží jeden bod


Branky


22. M. Vavrinec , 36. P. Bandas - 48. P. Uhlíř (p.) , 80. D. Greé
0

Domácí Čechie promarnila dvoubrankový náskok, vše zachraňovala alespoň v penaltách.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Problémy se sestavou

Fotbalisté Horního Podluží doma přivítali Trmice. Hosté přijeli pouze v deseti, domácí tak rázem byli přeci jen favoritem. Na podzim pak slavily Trmice, které doma porazily Čechii těsně 3:2.

 

Hosté logicky pozorně bránili a čekali na brejky. Horní Podluží mělo více ze hry. Domácí dělal největší problémy Dalibor Greé. Jeho dvě dobré šance ale vychytal brankář Ladislav Šedivý.

 

Domácí si pomohli standardní situací. Po rohu Jiřího Chaloupeckého se míč odrazil k Marku Vavrincovi, který krásně zavěsil - 1:0. Ve 36. minutě vyhrál souboj Patrik Bandas, který vzápětí překonal kapitána Vlastimila Ajma - 2:0.

 

Nejlepší kanonýr domácích, který má na kontě 18 branek, mohl přidat další gól. Po krásné nahrávce velmi dobře hrajícího Pelešky šel sám na Ajma. V koncovce ovšem selhal.

Trmice se neuvěřitelně zvedly

Po změně stran se hosté brzo dostaly zpátky do zápasu. Dalibor Greé byl ve vápně faulován, následnou penaltu proměnil Pavel Uhlíř - 2:1. Pro Uhlíře to byla patnáctá branka v sezóně.

 

Domácí mohli rozhodnout. V 64. minutě Ajm neudržel míč po trestném kopu Pelešky. Chybu napravil, když vyrazil následnou dorážku Kalisty. V 73. minutě se ke střele dostal Dominik Čech, jeho ránu zastavila tyč.

 

A tak deset minut před koncem přišel trest. K odraženému míči se dostal Greé, který patnáctou trefou v sezóně vyrovnal - 2:2.

 

O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Tah s Galatou vyšel

V pokutových kopech pak domácí dali do branky Jaroslava Galatu, hráče z pole. A tento tah se povedl. Galata dvě penalty chytil a tu vítěznou sám proměnil. Druhý bod tak zůstal v Horním Podluží.

 

Horní Podluží je desáté, v dalším kole jede na půdu rozjetých Hostovic. Trmice jsou osmé, o víkendu hostí poslední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "I když jsme chtěli vyhrát, musíme ty dva body brát. Trmice i v deseti hrály velmi dobře a ten bodík si zasloužily. V příštím kole nás čeká těžký zápas na horké půdě v Hostovicích."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Před zápasem jsem měl obavy, jak to vůbec odehrajeme. Bylo nás jen deset, navíc nám musely píchnout tři hráči z B týmu. Musím ale celý tým pochválit, bojovali jsme a hráli zodpovědně. Ten bod jsme si zasloužili."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holly Martin - MENŠÍK Jaroslav, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.