Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice přestřílel Přestanov. A mají páté vítězství v řadě!


Branky


0

Výraznou měrou k tomu přišel Tomáš Štorc, který dal hattrick.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valenta si dal opět vlastní gól

Fotbalisté Přestanova, kteří bojují o záchranu, hostili Hostovice. Ačkoliv domácí na jaře nehrají špatně, favoritem byli hosté. Ti vyhráli čtyřikrát v řadě, na podzim navíc doma zničili Přestanov jasně 10:1.

 

Utkání začalo poměrně svižně, už ve 3. minutě dostal domácí do vedení Ondřej Gasiorovszki - 1:0. Jenže Hostovice předvedly rychlý obrat. Nejprve si za minutu vstřelil vlastní gól Tadeáš Valenta - 1:1. Ano, ten Valenta, který si v minulém kole dal dva vlastní góly.

 

V 6. minutě už hosté vedli, střelou z dálky na zadní tyč se prosadil Tomáš Štorc - 1:2.

 

V 29. minutě se prosadily opět Hostovice, z hranice velkého vápna napřáhl opět Tomáš Štorc, který prostřelil Lukáše Drába - 1:3.

 

Ofenzivní fotbal pokračoval, ve 33. minutě snížil dobře hrající Dominik Dvořák - 2:3. Jenže hosté si do kabin přeci jen přinesli dvoubrankový náskok. Ve 37. minutě přišel centr do vápna, který hlavou v branku přetavil Jiří Štolba - 2:4.

 

Pro Štolbu to byla v sezóně branka číslo 14.

Štorc dokonal hattrick

Po změně stran se na branky také nečekalo dlouho, na hřišti se hrál opravdu pěkný zápas. Ve 47. dokonal Tomáš Štorc hattrick. Hostovický střelec dostal dlouhý míč, zbavil se obránce a chladnokrevně zakončil - 2:5. Štorc se v sezóně trefil už potřinácté.

 

Přestanov to ale nezabalil, na malém hřišti si pomáhal nákopy a standardními situacemi. V 53. minutě snížil Patrik Šmejkal - 3:5. Šmejkal se dal sedmnáctou branku v sezóně.

 

Hostovice pak dlouho držely dvoubrankový náskok, v 83. minutě ale přišlo drama. Po závaru se podruhé v zápase trefil Dominik Dvořák - 4:5. V závěru pak měli domácí ještě velkou tutovku, na vyrovnání ale nedosáhli.

 

Hostovice tak vyhrály popáté v řadě, v dalším kole doma hostí Horní Podluží. Přestanov zůstává dvanáctý, ve 23. kole jede do Velkého Šenova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Zase jsme si dali vlastní gól. Valenta završil svůj smolný hattrick. Začali jsme dobře, ale Hostovice mají mladé a běhavé mužstvo. Snažili jsme se, ale hosté pak zabrali. A my je nestíhali. V závěru jsme mohli vyrovnat, ale to by pro hosty bylo kruté. Myslím si, že vyhráli zaslouženě. Byl to ale pěkný a otevřený fotbal, nikdo nechtěl hrát zanďoura."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Byl to moc pěkný fotbal, divákům se musel líbit. Bylo to poměrně vyrovnané utkání, ale myslím si, že jsme o ten gól byli lepší. Zase nám nevyšel závěr, stejně jako s Heřmanovem, jsme i tady dvakrát inkasovali. A bylo z toho drama. Nakonec jsme o udrželi, tři body nás těší."



Sestavy


TJ Přestanov
L. Dráb [-] - T. Valenta [-] , J. Voráček [-] , J. Doležal [-] , M. Krušina [-] - M. Charvát [-] , P. Tvrdík [-] (6. M. Starinský [-] ) , O. Gasiorovszki [-] (65. M. Levinský [-] ) , A. Pospíšil [-] (70. J. Pavlík [-] ) - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-]

SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - P. Sibal [-] (84. F. Harciník [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Mecl [-] - J. Štolba [-] , T. Štorc [-] , J. Langer [-] , M. Tipan [-] , M. Novák [-] (46. P. Lank [-] ) , M. Křesánek [-] (90. D. Veselý [-] ) , A. Černohorský [-] -

ŽK: 15. M. Krušina , 65. J. Doležal , 76. T. Valenta - 62. P. Lank , 65. P. Sibal .
Hráči zápasu: D. Dvořák - T. Štorc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefčík Josef - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.