Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 11:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostovice si oslavy zpestřily jasným vítězstvím


0

Pokračují tak dvě série. Hostovice vyhrály pošesté v řadě, Horní Podluží naopak sedm zápasů čeká na výhru za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslavy 70 let od vzniku

Fotbalisté Hostovic přivítali Horní Podluží. Utkání se netradičně už v 11.00, jelikož domácí klub slavil 70 let od vzniku svého založení. Domácí byli jasným favoritem. Na podzim branka nepadla, penalty tehdy lépe zvládly Hostovice.

 

Čechie dorazila na Ústecko přesně v jedenácti hráčích. Horní Podluží s domácím celkem držel krok, přesto byla aktivita na hostovických kopačkách. Hosty držel nad vodou brankář Šedivý, rozhodně nejlepší hráč Čechie.

 

První trefa přišla ve 37. minutě. Rohový kop Nováka prodloužil na přední tyči hlavou Černohorský. Na zadní tyči ho do branky hlavou doklepl Dvořák - 1:0. Ve 42. minutě přišla druhá trefa, ve skrumáži se prosadil Tomáš Štorc - 2:0.

Třetí gól zlomil

Po změně stran začali hosté lépe. V 52. minutě mohli dokonce snížit. Míč se po pěkné kombinaci po ose Peleška - Bandas dostal k Čechovi. Ten šel sám na Koželuha, ovšem trefil pouze tyč.

 

Zápas se definitivně zlomil v 67. minutě. Milan Křesánek byl zcela neobsazený u tyče a zvýšil na 3:0. Hosté se kvůli údajnému ofsajdu zlobili na sudího. Od té doby ale přestali hrát a domácí jim přidali další dvě trefy.

 

Nejprve se v 80. minutě prosadil po samostatné akci Arnošt Černohorský - 4:0. O dvě minuty později uzavřel skóre pěknou střelou z vápna Milan Tipan - 5:0.

 

Hostovice tak zaslouženě vyhrály, drží stále čtvrté místo. Horní Podluží je na desáté místě.  Hostovice jedou v dalším kole do Tisé, Horní Podluží doma čeká Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Bylo to naše zasloužené vítězství. Podluží mělo prakticky jednu vyloženou šanci, která naštěstí pro nás skončila na tyči. Utkání se nám povedlo, jsme rádi, že to bylo právě v rámci oslav."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Mrzí mě naše tyčka a také třetí branka domácích, která padla z ofsajdu. Nyní nás čeká důležié utkání proti Velkému Šenovu. To chceme zvládnout."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - P. Sibal [-] , J. Dvořák [-] (76. D. Veselý [-] ) , P. Mecl [-] - A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , M. Tipan [-] , J. Langer [-] , M. Novák [-] , M. Křesánek [-] - P. Lank [-] (82. F. Harciník [-] )

TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - J. Galata [-] , T. Kovač [-] , P. Sivák [-] , M. Vavrinec [-] , J. Chaloupecký [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , D. Čech [-] , L. Sobota [-] , A. Kalista [-]

ŽK: 44. L. Peleška , 67. L. Sobota .
Hráči zápasu: J. Langer - L. Šedivý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Materna Jiří - STUPKA Josef, KOLMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.