Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tohle nemělo úroveň! Tisá dorazila jen s osmi hráči do pole


Branky


0

Trmice jí tak v tréninkovém tempu nasázely třináct branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Problémy se sestavou

Trmice doma přivítaly Tisou. Domácí jsou v klidném středu tabulky, hosté jasným sestupujícím. Navíc měli opět velké problémy se sestavou. Do Trmic dorazili pouze v devíti hráčích. Na hřišti se tak opět objevil i trenér Ivo Linhart (ročník 1964), nebo asistent Jan Povejšil (1957).

 

Utkání od začátku nemělo úroveň. Trmice dobývaly obranný val hostů. Je pravda, že Tisá držela dlouho bezbrankový náskok. Stav 0:0 držel do 24. minuty, než hosty načal Petr Tadlánek - 1:0.

 

Po půl hodině přidal druhou trefu Slavomír Puchta - 2:0. Za dalších šest minut to jelo dál, tentokráte do černého zamířil Dalibor Greé - 3:0. Poločas uzavřel Pavel Uhlíř, který ve 38. minutě uzavřel na poločasových 4:0.

Greé si vylepšil střelecké statistiky

Demolice hostů pokračovala logicky i po přestávce. Trmice, hrající na půl plynu, nebohé Tisé sázely jednu branku za druhou.

 

Dalibor Greé si pěkně upravil střelecké statistiky. Ve druhém dějství se trefil celkem čtyřikrát, celkově v zápase zaznamenal pět branek. V průběhu sezóny jich zatím nasázel přesně dvacet.

 

Dvě branky pak obstaral Josef Chrudimský, jeden gól pak zaznamenali Jan Hrudka, Miroslav Duna a Jan Benáček.

 

Konečné skóre se zastavilo na konečných 13:0! A to ještě hlavní sudí utkání zhruba o 15 minut zkrátil.

 

Trmice jsou v klidu na osmém místě, v dalším kole mohou jen překvapit na půdě prvního Chuderova. Tisá zůstává poslední, inkasovala už 126 branek. V dalším kole navíc doma hostí rozjeté Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Tady opravdu není co hodnotit. Nemělo to úroveň, bylo to jen otázkou skóre. Ani jsme se moc nenadřeli, hrálo se na půl plynu. Jediné, co je na tom pozitivní, jsou tři body. Jinak k tomu opravdu není co říct."




Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] (46. J. Chrudimský [-] ) , M. Duna [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , J. Benáček [-] , D. Nekola [-] , D. Líbal [-] , S. Puchta [-] , P. Tadlánek [-]

TJ Spartak Tisá
K. Leufen [-] - J. Bláha [-] , M. Marek [-] - L. Martinů [-] , L. Rehn [-] - R. Zíta [-] , V. Burian [-] , J. Povejšil [-] , I. Linhart [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUŠEK Jakub - MALEČEK Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.