Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov zvládl další krok, po poločase přejel Union


Branky


0

Lídr soutěže přitom prohrával v Děčíně 1:3. Jenže ve druhém poločase jasně kraloval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali bezvadně

Fotbalisté Unionu Děčín doma přivítali Chuderov. Setkaly se tak dva nejofenzivnější celky celé soutěže. Hosté byli mírným favoritem, na podzim doma přestříleli Union Děčín 4:3. Bylo jasné, že branky budou padat i v jarní odvetě.

 

Do utkání proti lídrovi soutěže domácí vlétli bez respektu už ve 3. minutě zavezl míč k vápnu Očipka, prostrčil dovnitř Murdychovi a ten s přehledem zakončil k tyči - 1:0. Z rychlého vedení se děčínští fotbalisté radovali pouze do 11. minuty, kdy na pravé straně uprostřed hřiště reklamovali aut, soupeř však pokračoval ve hře a rychle přenesl míč na levou stranu pokutového území Unionu. Vše se snažil hasit Bezouška tak nešťastně, že zahrál rukou a sudí neváhal ukázat na penaltový puntík. Vosyka pokutový kop zahrával nadvakrát, ale vždy bezpečně proměnil  - 1:1.

 

Chuderov se vyrovnáním dostal do hry a začal ohrožovat domácí branku. V 16. minutě se dostal Chuderov přes Brázdila do šance, ale neproměnil. Za další minutu zahrál rukou před vápnem Bedrníček, ale následný přímák vytáhl Jeřábek nad břevno. Pro Humlíčka byla ve velkém vedru pozice pravého záložníka oříškem a tak si prohodili pozice s Eichelmannem. Ve 20. minutě šel Galaš neohroženě kousek za půlkou do souboje, který vyhrál a umožnil tak jít Očipkovi do rychlého brejku, který bezpečně zakončil střelou k tyči - 2:1.

 

V 25. minutě Huček vyslal dlouhým míčem osamoceného Brázdila, který centrem našel na zadní tyči Murdycha, jenž levačkou zvýšil na - 3:1. Domácím se v té době hra dařila, hrálo se poměrně tvrdě a rozhodčím, kteří byli asi nejslabším článkem utkání, se zápas začínal vymykat z rukou.

 

Domácí mohli zvýšit ve 30. minutě. Očipka posadil míč na hlavu Galaše, který trefil o zem střed branky. Gólman Bakiu neměl ve své moci a Bezouška se snažil míč dorazit do sítě. Při své snaze ho nechtěně zranil na ruce a brankář musel střídat. Do branky tak musel Radomír Mooučka.

 

Poslední pětiminutovka prvního poločasu Unionu hrubě nevyšla. Ve 40. minutě se po chybě Hučka dostali hosté do rychlého brejku, který zakončili pěknou přízemní střelou. Jeřábek se však zaskvěl a špičkou míč vytěsnil mimo branku. Vzápětí šel sám na náhradního gólmana Murdych, ale tentokrát úspěšný nebyl.

 

Ve 42. minutě chyboval v souboji o míč na kraji našeho pokutového území Němec a nabídl tak Zvonkovi snížení na 3:2. Ještě to nebylo vše. V poslední minutě první půle zbytečně fauloval na kraji hřiště Humlíček. Následný centr do vápna usměrnil do sítě hlavou Řezníček - 3:3. Domácí se zlobili na rozhodčího, který podle nich přehlédl jasný ofsajd. Branka ale platila.

Chuderov na hřišti kraloval

Zpackaný závěr poločasu domácí poznamenal víc, než asi sami čekali. Nemohli se po přestávce dostat do hry a v tlaku tak byl Chuderov. Ve 49. minutě vyrazil Jeřábek těžký míč a následná dorážka skončila vedle. V 52. minutě měli domácí také ještě štěstí, když další příležitost hostů skončila střelou mimo tyče.

 

Za pět minut už si ale fotbalisté Unionu naopak vybrali notnou dávku smůly. Jouza vystřelil z těžkého úhlu a nepozorný Jeřábek si míč sám srazil do sítě - 3:4.

 

V 65. minutě jsme měli možnost vyrovnat, ale skvělý náhradní brankář Moučka si poradil s nájezdem Očipky a následná dorážka Galaše, na kterého zývala polovina branky, skončila v autu. Hned z protiútoku se snažil útočník Chuderova přehodit vybíhajícího Jeřábka, ale mířil nad branku.

 

V 68. minutě opět zaúřadoval, dle domácích, hlavní sudí. Po faulu nefaulu dal hostům výhodu a po jejich ztrátě míče vrátil situaci na místo střetu a nařídil trestný kop. Rohlík se ze dvaceti metrů trefil krásně přes zeď  - 3:5.

 

Deset minut před koncem domácí přežili další šanci hostů a po minutce Murdychovi chytil gólman další šanci. V 85. minutě vybojoval ve vápně míč Eichelmann a vrátil míč na nabíhajícího Kmocha, který vystřídal Humlíčka. Nepovedlo se mu zopakovat úspěch z minulého týdne a míč prolétl nad břevnem.

 

Union útočil v devíti lidech, ale další šanci Murdycha zachránil Moučka na brankové čáře. V závěru už chodili hosté do obrany, která neexistovala, a Řezníček dvěma brankami upravil na konečných 3:7.

 

Union Děčín tak v tabulce na sedmém místě, v dalším kole jede na půdu šestého Chlumce. Chuderov je nadále první, v dalším kole hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Náš výkon snesl až do čtyřicáté minuty prvního poločasu celkem přísné měřítko, ale poté jsme se nechali zbytečně rozhodit trojicí rozhodčích a druhá půle už z naší strany byla hodně slaboučká. Rozhodčí si možná uvědomovali, že jejich výkon nebyl optimální a po zápase si raději ani v hospodě nedali připravené občerstvení."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Za stavu 1:3 to vypadalo všelijak. Domácí nás přehrávali, hlavně trio Očipka - Murdych - Galaš. Bál jsem se, abychom nedostali debakl. Ale naštěstí jsme se zvedli a do poločasu snížili. Po změně stran už jsme byli jasně lepší a mohli přidat i další branky. Nakonec jsme vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] (76. J. Nedvěd [-] ) , M. Huček [-] , T. Humlíček [-] (80. M. Kmoch [-] ) - Z. Brázdil [-] , B. Bezouška [-] - J. Murdych [-] , V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] (34. M. Koubek [-] ) - R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] , M. Svačil [-] , S. Vosyka [-] , M. Rohlík [-] - Z. Zvonek [-] , M. Protschke [-] , J. Rohlík [-] - D. Řezníček [-] , M. Jouza [-]

ŽK: 24. B. Bezouška , 45. T. Humlíček , 84. Z. Brázdil - 76. M. Jouza .
Hráči zápasu: P. Očipka , J. Murdych - R. Moučka , D. Řezníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEČEK Libor - HRUBÝ Pavel, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.