4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Podluží s přehledem přehrálo Velký Šenov


Branky


11. D. Čech , 23. L. Peleška , 28. J. Galata , 61. D. Čech
0

Čechie doma nezaváhala a slaví definitivní záchranu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v prvním poločase

Fotbalisté Horního Podluží doma přivítali Velký Šenov. Favoritem byla domácí Čechie, která si mohla zajistit definitivní záchranu v soutěži. Hosté už mají sestup jistý, sezónu ale dohrávají se ctí. Na podzim Horní Podluží vyhrálo na půdě Velkého Šenova 5:1.

 

V prvním poločase byly šance na obou stranách, branky ovšem stříleli pouze domácí. Skóre otevřel v 11. minutě Dominik Čech. Po rohovém kopu se k němu odrazil míč a domácí fotbalista propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0.

 

Ve 23. minutě domácí svůj náskok zvýšili. Galata měl na starosti autového vhazování, Bandas posunul míč na Pelešku, který nedal brankáři šanci - 2:0.

 

Čechie se dokázala do konce poločasu prosadit ještě jednou. To se prosadil dobře hrající Jaroslav Galata, který tak uzavřel na poločasových 3:0.

Hosté nedosáhli ani na čestný úspěch

Po změně stran měli domácí převahu. Zahazovali ale šance, za hlavu se postupně chytali Vavrinec, Kovač, nebo Čech.

 

Poslední trefa utkání přišla na pořad dne v 61. minutě. Střídající Vavrinec, který byl na hřišti zhruba jednu minutu, našel Čecha, který hlavičkou uzavřel na konečných 4:0.

 

Horní Podluží tak poskočilo na deváté místo, v dalším kole hraje v Heřmanově. Velký Šenov je stále předposlední, o víkendu doma hostí poslední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Bylo to důležité utkání a jsem rád, že jsme ho zvládli. Bylo to zasloužené vítězství, hosty jsme prakticky k ničemu nepustili. Škoda neproměněných šancí, skóre mohlo být i vyšší. Děkuji hráčům za přístup, zvládli to bezvadně."

SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "První poločas byl pro nás krutý. Šance byly na obou stranách, ovšem domácí nám dali lekci z produktivity. V útoku jsme jaloví, v obraně se nám nedaří. Je to pořád dokola, opakuje se to."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - J. Galata [-] , D. Čech [-] , P. Bandas [-] (75. T. Kovač [-] ) , L. Peleška [-] , D. Hermann [-] (66. M. Vavrinec [-] ) , V. Riedel [-] , L. Sobota [-] (66. P. Sivák [-] ) , M. Boštík [-] (55. L. Kolár [-] ) , R. Hanykýř [-] , A. Kalista [-]

SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - R. Vichterey [-] , J. Bálek [-] , R. Smejkal [-] , F. Skyva [-] , T. Rubanický [-] , K. Malý [-] , L. Kříž [-] , D. Verner [-] , L. Fučík [-] (35. J. Toman [-] ) , R. Stelmaščuk [-] (63. R. Bílý [-] )

ŽK: 58. D. Čech - 73. T. Rubanický .
Hráči zápasu: J. Galata , L. Peleška , D. Čech .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Davignon Jan - MATAS Martin, HARENČÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.