1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov v Přestanově padl, nevyužil zaváhání prvního Chuderova


Branky


0

Domácí předvedli zodpovědný výkon. O jejich výhře rozhodla jediná branka.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná trefa přišla po půl hodině hry

Fotbalisté Benešova, hrající o postup a vítězství v soutěži, přijeli do Přestanova. Domácí už mohli být v klidu, jarní záchranářskou misi zvládli, nyní hrají o vylepšení své pozice v tabulce. Na podzim Benešov vyhrál 3:0, v jarní odvetě byl favoritem.

 

Domácí fotbalisté hráli zodpovědně, Benešov se tlačil do zakončení, ale v koncovce mu v tomto utkání nebylo přáno. Do vedení tak šli ve 28. minutě domácí. Dvořák dobře zakombinoval s Levinským. Mladý přestanovský fotbalista nezazmatkoval, míč vrátil pod sebe na vápno. Tam si naběhl Ondřej Gasiorovszki, který míč uklidil takřka do prázdné branky - 1:0.

 

Benešov se hnal za vyrovnáním, do poločasu už ale žádná další branka nepadla.

Závěrečná nervozita

Po změně stran se Benešov logicky hnal opět za vyrovnáním. Domácí obrana, v čele s dobře chytajícím Lukášem Drábem, ale hostům branku nepovolila.

 

V závěru už na hřišti trochu plály emoce, začaly padat žluté karty. Minutu před koncem tlak hostů otupil jinak dobře hrající Miroslav Brom, který slovně urazil hlavního a asistenta a dostal rovnou červenou kartu.

 

Přestanov tak udržel těsný náskok, v tabulce poskočil na desáté místo. Benešov zůstává druhý, nevyužil tak zaváhání prvního Chuderova. V posledním kole hraje doma proti Šluknovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Dorazil k nám hodně sebevědomý tým. Nakopávali to na dva útočníky, s tím jsme se vypořádali. Na šance to bylo vyrovnané, v závěru byli hosté nervózní a nadávali rozhodčímu."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miloslav Kougl, předseda MSK Benešov nad Ploučnicí: "Byli jsme jasně lepším týmem. Měli jsme minimálně čtyři vyložené šance. Ale kdyby jsme hráli dva dny, tak to nedáme. Domácí dali branku po hezké akci, ale jinak jsme tady prostě měli bodovat. Výkon rozhodčích nebudu komentovat, ale jinak jsme si to pokazili hlavně sami."



Sestavy


TJ Přestanov
L. Dráb [-] - T. Valenta [-] , M. Krušina [-] , J. Říha [-] , J. Doležal [-] - P. Tvrdík [-] (69. A. Pospíšil [-] ) , O. Gasiorovszki [-] (69. M. Starinský [-] ) , M. Charvát [-] , M. Levinský [-] (77. M. Kozej [-] ) - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (73. M. Špringl [-] ) , M. Hora [-] , R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , A. Pop [-] , M. Brom [-] , D. Mottl [-] , L. Knespl [-] , K. Pařízek [-] , P. Padrta [-]

ŽK: 37. P. Šmejkal , 41. M. Charvát , 45. T. Valenta , 67. J. Doležal - 38. L. Hnízdo , 63. K. Pařízek , 67. D. Mottl , 87. L. Knespl . ČK: 89. M. Brom .
Hráči zápasu: L. Dráb - R. Kolář , M. Brom .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - ŽIVNŮSTKA Filip, DAVIGNON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.