5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Heřmanov se vítězně loučil s domácím publikem


Branky


0

Fotbalisté Horní Podluží si na cestu domů vezli pět branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli nekompletní

Fotbalisté Heřmanova, hrající své domácí zápasy ve Fojtovicích, přitívali Horní Podluží. Setkaly se tak dva týmy, které sice nemají starosti ze záchranou. Na letošní jarní část ale asi nebudou vzpomínat v dobrém.

 

Podzimní vzájemná bitva přinesla remízu 2:2, na penalty tehdy vyhrálo Horní Podluží.

 

Hosté dorazili bez čtyř hráčů základní sestavy, přesto začali lépe. Během prvních patnácti minut si vytvořili tři velké šance, bohužel pro ně brankou neskončili. To domácí byli výrazně efektivnější.

 

V 21. minutě se domácí podařil rychlý protiútok, kdy skóre otevřel Petr Havlíček mladší - 1:0.

 

Hra se pak přelévala ze strany na stranu, když už to vypadalo, že žádná další branka nepadne, udeřilo Heřmanov ve 45. minutě. K míči se dostal Tomáš Vlasák, nejlepší heřmanovský kanonýr ho vzápětí uklidil do šibenice za bezmocného Šedivého - 2:0.

Domácí navíc nedali penaltu

Po změně stran se obraz hry na hřišti prakticky nezměnil. Hosté se sympaticky snažili s výsledkem něco udělat, v koncovce jim ale nebylo přáno.

 

Po hodiny hry pak fauloval ve vápně Hanykýř. Penaltu zahrával Rojko, brankář Šedivý mu jí ale zneškodnil. Za dalších pět minut se prosadil Tomáš Vlasák, který svým sedmnáctým gólem v sezóně zvýšil na 3:0.

 

Hosté odpadli, o osudu utkání bylo rozhodnuto. Navíc se za dalších pět minut prosadil zkušený matador Jan Majer - 4:0. Razítko na pohodlné domácí vítězství pak dal v 78. minutě zkušený záložník Jan Mataj - 5:0.

 

Heřmanov je v tabulce devátý, sezónu zakončí na půdě poslední Tisé. Horní Podluží spadlo na jedenácté místo, vše zakončí doma proti Přestanovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Je pravda, že hosté tam měli tři šance. Ale my byli v koncovce efektivnější. Výhra nás samozřejmě těší, mohli jsme přidat i další branky."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Na šance to bylo zcela vyrovnané utkání. My je ale neproměnili, zatímco Heřmanov ano. A proto zaslouženě vyhrál. Sezónu zakončíme doma proti Přestanovu, chceme se loučit výhrou."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Rojko [-] , J. Folprecht [-] , R. Wenzel [-] (46. J. Majer [-] ) , P. Havlíček [-] (46. V. Chlouba [-] ) , V. Váňa [-] , T. Vlasák [-] , R. Majerik [-] , M. Šturm [-] (46. J. Mataj [-] ) , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-]

TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - L. Kolár [-] - M. Surmaj [-] , T. Kovač [-] , J. Galata [-] , P. Sivák [-] , D. Čech [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , R. Hanykýř [-] (65. M. Vavrinec [-] ) , A. Kalista [-]

ŽK: 39. R. Wenzel .
Hráči zápasu: T. Vlasák - L. Peleška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Materna Jiří - PROVAZNÍK Adam, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.