Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice v parádním derby vyzrály na Chuderov


Branky


0

Lídr tabulky přesto nemusí smutnit. Z první příčky nespadl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezníček? Hattrick za devět minut

Šlágr kola byl k vidění v Hostovicích. Dvě stovky diváků se přišlo podívat na první Chuderov. Domácí chytli v závěru sezóny dobrou formu, navíc na podzim prohráli v Chuderově 1:3. Měli tak soupeři co oplácet.

 

První branka padla ve 12. minutě, kdy se po individuální akci prosadil Tomáš Štoc - 1:0. Hostovice moc dobře věděly, jak nebezpečný je chuderovský David Řezníček.

 

Po půl hodině hry se hostující střelec prosadil poprvé a vyrovnal na 1:1. A za další tři minuty se Řezníček prosadil podruhé - 1:2. Diváci se nenudili, ve 37. minutě totiž vyrovnal Petr Lank - 2:2.

 

Do kabin šli ale nakonec spokojenější hosté, David Řezníček uzavřel svůj rychlý hattrick - 2:3.

Rozhodl zkušený Novák

Ve druhém poločase se pokračovalo v útočném fotbale. Domácí nic nezabalili a hnali se za vyrovnáním. V 64. minutě bylo vyrovnáno, když se opět trefil Petr Lank - 3:3.

 

Ten samý hráč pak za další dvě minuty dostal možnost pokutového kopu. Lank završil hattrick a dostal Hostovice do vedení - 4:3.

 

Chuderov se čím dál tím víc začal zlobit na rozhodčího, v 78. minutě vyrovnal, když se počtvrté v zápase trefil Řezníček a svou dvacátou brankou v sezóně dal na 4:4.

 

Rušno bylo i v poslední desetiminutovce. V 84. minutě byl za kritiku sudích vyloučen chuderovský František Guttmann. A za další tři minuty Hostovice rozhodly. Zkušený Michal Novák se zbavil dvou obránců a krásným gólem vystřelil svým barvám vítězství 5:4.

 

Hostovice jsou čtvrté a na stejné pozici ročník zakončí. V posledním kole hrají v Chlumci. Chuderov je nadále první, navíc v posledním kole doma hostí předposlední Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Moc pěkný zápas, přišlo hodně lidí. Chtěli jsme vyhrát a potvrdit fakt, že nikomu nic nepustíme. Chuderov byl lepší a zaslouženě vyhrál poločas. Po změně stran jsme ale bojovali, nakonec krásně rozhodl Michal Novák. Jsme rádi, že jsme protáhli naši vítěznou sérii."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Porážka nás mrzí. V první půli jsme byli lepší. To, co s námi po změně stran dělal rozhodčí, jsem nechápal. Otáčely se auty, po dvou takových situacích jsme dostali dva góly. Je to škoda, jinak to bylo pěkné derby."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - P. Sibal [-] , J. Dvořák [-] , P. Mecl [-] (78. J. Vondruška [-] ) - M. Křesánek [-] , A. Černohorský [-] , J. Langer [-] , T. Štorc [-] , M. Tipan [-] , M. Novák [-] - P. Lank [-] (81. D. Veselý [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , M. Rohlík [-] , R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] - J. Rohlík [-] (74. J. Dvořák [-] ) , P. Fousek [-] (59. M. Gabriel [-] ) , Z. Zvonek [-] , D. Žárský [-] (67. M. Protschke [-] ) , F. Guttmann [-] - D. Řezníček [-]

ŽK: 17. M. Novák , 78. T. Štorc , 90. M. Kodat , 90. J. Vondruška - 19. V. Šindelář , 65. S. Vosyka , 65. M. Rohlík , 86. L. Bakiu , 90. R. Moučka . ČK: 84. F. Guttmann .
Hráči zápasu: P. Lank - D. Řezníček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Míč Vojtěch - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.