3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vstal z mrtvých a zachránil bod


Branky


0

Fotbalisté Jiříkova nakonec urvali dva body. Přesto po průběhu zápasu byli zklamaní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chtěli hlídat střelce

Fotbalisté Unionu Děčín doma přivítali Jiříkov. Jednalo se jednak o souboj celků pohybujících se v první polovině tabulky. Ale také o souboj dvou nejlepších kanonýrů celé soutěže. Na domácí straně stál Jakub Murdych (35), na straně Jiříkova Kryštof Novák (30).

 

Na podzim se v Jiříkově zrodila remíza 2:2, penalty (8:7) tehdy lépe zvládl domácí Spartak.

 

Domácím se nakupily absence, na lavičce tak měli jediného střídajícího hráče. Děčínští chtěli uhlídat hlavně střelce Nováka, o kterého se prakticky celý zápas staral "důrazný" Vojtěch Galaš.

 

Až do dvacáté minuty se hrálo bojovné, vyrovnané utkání bez výrazných šancí. Pak však Huček vyrobil školáckou hrubku, po které se hosté dostali do šance. První střelu Jeřábek ještě zneškodnil, ale dorážka Kýnla hlavou si už našla cestu do sítě - 0:1.

 

Tahle zbytečná chyba domácído kolen nesrazila, Union se tlačil do útoku. Ve 22. minutě se jim povedla pěkná kombinace po trase Eichelmann, Očipka, Sejkora, po jehož přihrávce Murdych pálil jen do připraveného gólmana Hadara. Dorážka se Bezouškovi nezdařila.

 

Za další minutku se děčínští fotbalisté radovali z vyrovnání. Jeřábek našel z výkopu Murdycha, pro kterého nebyl problém převzít míč a následně tváří v tvář prostřelil Hadara - 1:1. Poslední čtvrthodina první půle patřila hostům, kteří byli pohyblivější a více na míči. Ve 34. minutě domácí opět zachránil Jeřábek, když vytáhl nad břevno gólovou střelu. V poslední minutě prvního poločasu ztratil na půlce nepřesnou přihrávkou míč Očipka a byl z toho rychlý protiútok, na jehož konci Kryštof Novák lehce přešel přes Galaše a propálil Jeřábka - 1:2.

Jiříkov po třetí brance vypadl z role

Po změně stran šel Union na trávník s cílem vyrovnat. Vítr z plachet jim už ve 49. minutě vzala hrubka Galaše, který napodobil svého kapitána a pro Marka Šolce už nebyl problém zvýšit na - 1:3. 

 

Zpět do hry dostal Union ten, od kterého se to čekalo asi nejméně. Brázdil poslal centr do vápna, kam si naběhl sváteční střelec Humlíček a krásně plackou ze vzduchu uklidil míč za záda překvapeného Hadara - 2:3.

 

Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Autové vhazování si vzal v 57. minutě na starost Bezouška. Míč ve vápně prodloužil Eichelmann na Murdycha, pro kterého nebylo vyrovnání problémem - 3:3.Murdych tak dal v sezóně gól číslo 37!

 

Domácí byli v laufu a hnali se za vítěznou brankou. V 79. minutě nasměroval Očipka trestný kop po faulu na Brázdila do pokutového území, kde mohl zakončit hlavou Huček, ale Galaš mu sebral míč z hlavy.

 

Po 90 minutách byl stav 3:3, o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy.

Hadar opět hrdinou

Penalty začaly lépe pro domácí, v první sérii Jeřábek zaválel, Očipka nezaváhal. Jenže ve druhé nedal Huček a rozhodnout se muselo v šesté sérii. V té proměnil svůj pokus brankář Hadar, následně Eichelmann netrefil branku a dva body se tak stěhovaly do Jiříkova.

 

Union Děčín je šestý, na pátý Šluknov ztrácí jeden bod. Sezónu zakončí v Boleticích nad Labem. Jiříkov už má jistotu třetího místa, s úspěšným ročníkem se bude loučit doma proti Trmicím.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Samozřejmě, že jsme chtěli brát tři body, ale vzhledem k vývoji utkání nebylo špatným počinem ani to, že jsme dovedli utkání k penaltám. Co však mrzí je to, jaké branky jsme opět obdrželi. Nepřeháním, když řeknu, že dvě ze tří jsme si vstřelili sami a i další branka byla hodně laciná. Nám ani soupeři o mnoho nešlo. Jinak by nás dvojnásob mrzelo pochybení hlavního sudího při neodpískání pokutového kopu v závěru utkání, za což se nám po utkání omluvil. Trenéru Horáčkovi se líbila hra po pravé straně hřiště a chtěl tak vyzdvihnout výkon Sejkory a Eichelmanna."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "Dva body jsou dobré. Ale měli jsme na tři. Podle mě jsme po třetí brance polevili a Union toho využil. Jinak to asi bylo vyrovnané utkání."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - T. Humlíček [-] (76. M. Kmoch [-] ) , M. Huček [-] , V. Bedrníček [-] , L. Eichelmann [-] - B. Bezouška [-] , Z. Brázdil [-] , J. Sejkora [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-] , J. Murdych [-]

Jiříkov
T. Hadar [-] - M. Daněk [-] , J. Bajan [-] , Z. Bajan [-] , K. Novák [-] , V. Štěpánek [-] (81. J. Turiščev [-] ) , M. Šolc [-] (84. D. Jessl [-] ) , V. Škvor [-] , D. Šolc [-] , O. Homolka [-] , M. Kýnl [-]

ŽK: 80. V. Galaš , 87. J. Sejkora - 69. J. Bajan , 90. D. Jessl .
Hráči zápasu: L. Eichelmann , J. Sejkora .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Cvachoušek František - PRŮŠA Dominik, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.