Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov si doma s chutí zastřílel


Branky


10. J. Hajduk , 44. J. Hajduk , 52. J. Mládek , 53. J. Hajduk , 70. P. Horák , 73. P. Horák (p.) , 76. D. Zabilka , 81. P. Horák , 83. J. Mládek
0

Fotbalisté Boletic si na jaře připsali další těžký debakl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách šli do deseti

Fotbalisté Šluknova přivítali na vlastním hřišti Boletice. Favoritem byl jednoznačně domácí Plaston, hosté totiž v posledních pěti utkáních nebodovali, navíc mají v tomto období hrozivé skóre 5:39!

 

Na podzim navíc Šluknov vyhrál v Boleticích 5:2.

 

První poločas se ještě hosté statečně drželi. První branka přišla v desáté minutě. Po rohovém kopu míč propadl k Hajdukovi, který ho zblízka doklepl do sítě - 1:0. Hosté navíc ve 20. minutě museli do deseti, Pavel Znojemský během dvou minut dvakrát fauloval. Dostal dvě rychlé žluté karty a musel předčasně do kabin.

 

Na další branku se muselo čekat na závěr prvního poločasu. Ve 44. minutě Boletice přišly o míč, následoval rychlý brejk. Parádní přihrávku za obranu dostal od Zabilky Emil Mikula. Ten udělal kličku brankáři Vorlovi, míč však nesobecky vrátil Hajdukovi, který neměl se zakončením problém - 2:0.

Šluknov se desítky nedočkal

Po změně stran byla opět převaha na domácích kopačkách. Třetí trefa přišla v 52. minutě. Emil Mikula poslal z levé strany do vápna parádní centr, míč hlavičkou za Vorla uklidil Jiří Mládek - 3:0.

 

O minutu později přišla čtvrtá domácí trefa. Milan Polák poslal za obranu Jaroslava Hajduka, ten udělal kličku brankáři a střelou do prázdné uzavřel hattrick - 4:0. Hajduk dal svou jednadvacátou branku v sezóně.

 

Za dvě minut ho vystřídal Pavel Horák, který byl na hřišti hodně vidět. Ale pěkně postupně. Dvacet minut před koncem přišla pro Boletice pátá rána. Sražená střela Kirchnera borců doputovala právě k Horákovi, který z ostrého úhlu překonal nešťastného Vorla - 5:0.

 

Pak dobře napadal hosty Jiří Mládek. Šluknovský záložník obral o míč Stanislava Šorma, ve vápně ho pak dle sudích fauloval Miloslav Šindelář. Následovala penalta, kterou proměnil Pavel Horák - 6:0.

 

Následně to šlo v rychlém sledu. V 76. minutě domácí rozehráli rohový kop. Mikula poslal centr do vápna, ten hlavou vrátil před branku Horák, tam ho do branky dostal Zabilka - 7:0.

 

Devět minut před koncem dosáhl také na hattrick Pavel Horák, který těžil z parádní přihrávky Jiřího Mládka - 8:0.

 

Debakl hostů dokonal za další dvě minuty právě Jiří Mládek, který těžil z pěkného lobu za obranu od Tomáše Knížka.

 

Šluknov poskočil na páté místo, sezónu zakončí na půdě Benešova. Boletice zakončí sezónu na dvanáctém místě, inkasovaly už 117 branek... S krajskou soutěží se rozloučí doma proti děčínskému Unionu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK Plaston Šluknov: "Zasloužené vítězství, od začátku jsme měli převahu, branek mohlo být daleko více. Vysoké vítězství, tři body a parádní divácká kulisa. Ideální zápas."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Jsem hlavně rád, že jsme se sešli. Šluknov byl lepší a vyhrál zaslouženě, nám nepomohlo brzké vyloučení Znojemského. Nepochopil jsem ale to, že rozhodčí domácím výrazně připískával. Bylo to až trapné, domácí jeho pomoc vůbec nepotřebovali. Nechápal jsem to..."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - J. Hajduk [-] (55. P. Horák [-] ) , D. Zabilka [-] , J. Švec [-] (65. P. Svoboda [-] ) , J. Mládek [-] , R. Lukáč [-] , E. Mikula [-] , M. Polák [-] , Z. Kirchner [-] , O. Schneider [-] (61. L. Šeliga [-] ) , T. Knížek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Křehota [-] , P. Procházka [-] , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , J. Klaban [-] , P. Horáček [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , M. Ženíšek [-]

ŽK: 80. P. Svoboda - 18. P. Znojemský , 58. M. Křehota . ČK: 20. P. Znojemský .
Hráči zápasu: J. Hajduk , T. Knížek , P. Horák , E. Mikula .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Červený Tomáš - TROJAN Michal, HEJL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.