Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani San Marino tolik nedostalo, zlobil se trenér Friedl


Branky


0

Fotbalisté Svádova v jarní premiéře na domácím hřišti totálně selhali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva polovastní góly jim nepomohly

Fotbalový Svádov měl výkop prvního jarního zápasu v neděli dopoledne. Soupeřem mu byl nevyzpytatelný celek FK Litoměřicko C. Hosté byli favoritem, jelikož zatím okupují druhé místo v tabulce. V prvním vzájemném utkání v této sezóně navíc Litoměřicko doma porazilo Svádov 2:0.

 

Od začátku byli hosté aktivnější, domácí s nimi drželi bezbrankovou remízu do 25. minuty. To překonal brankáře Urbánka Písař, který tak odstartoval své parádní vystoupení. Ve 33. minutě zvýšil na 2:0 pro hosty Marek Horváth. Oběma trefám Litoměřicka předcházely dvě obrovské chyby Svádova. Za další minutu navíc přidal třetí zásah do černého Martin Císař. A Svádov v poločase prohrával 0:3.

Tomáš Písař dokonal hattrick

Po změně stran bylo ze Svádovem ještě hůř. Domácím se nic nedařilo a Litoměřicko lehce přidávalo další góly. V 54. minutě se podruhé v utkání trefil Písař. Za osm minut ho napodobil Martin Císař, který taktéž svým druhým zásahem v dopoledním mači zvýšil na 0:5.

 

V 68. minutě přidal šestý gól Litoměřicka Martin Novák. Pak se dvakrát připomněl opět Tomáš Písař. Nejprve v 73. minutě dokonal hattrick, aby pět minut před koncem uzavřel skóre na konečných 1:8 svým čtvrtým zásahem v zápase.

 

Mezitím v 82. minutě vstřelil čestný úspěch Svádova Martin Novák. To však byla jen chabá náplast na nepovedené vystoupení domácího souboru.

 

Litoměřicko C nadále zůstává druhé, v dalším kole hostí Lukavec. Svádov klesl na desáté místo, v dalším kole jede na hřiště Podřipanu Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov - Olšinky: "Při hodnocení si musím pořádně ulevit. Protože na našem výkonu nebylo absolutně nic pozitivního. Je pravda, že utkání se moc nepovedlo náhradnímu brankáři. Ale nechci to na něj hodit. Vše začíná u přístupu hráčů k fotbalu jako takovému. Vždyť ani San Marino tolik gólů nedostalo. Pokud nezlepšíme právě ten přístup, nemůžeme myslet na úspěch."




Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - V. Herišer [-] , P. Peterka [-] , P. Blaško [-] , V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] (65. J. Dvořák [-] ) , J. Havel [-] , M. Novák [-] , T. Nesvadba [-] (57. A. Hovhannisjan [-] ) , P. Janouš [-] , R. Vošahlík [-]

FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - T. Písař [-] , M. Vlašič [-] (46. M. Břeň [-] ) , M. Císař [-] , T. Hruška [-] , P. Chvála [-] , M. Horváth [-] , J. Horváth [-] , T. Kocman [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 20. M. Novák .
Hráči zápasu: T. Písař .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Matys Bohuslav - MAREŠ Jaroslav, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.