Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden z nejlepších výkonů, pochvaloval si Kutzler


Branky


0

Poslední Soběchleby na favorita nestačily, doma prohrály s Kopisty 2:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší hráč domácích? Brankář Hutta

Poslední Soběchleby doma přivítaly České Kopisty. Favoritem byli hosté, i když zatím zažívají poměrně průměrnou sezónu. Pokud bychom se vrátili do podzimního zápasu, tak to Kopisty doma rozdrtily Soběchleby 9:2.

 

I tentokráte byli svěřenci trenéra Kutzlera od začátku lepším týmem. A brzy šli do vedení. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč. Tam byl připravený David Kunert a míč dorazil do prázdné branky - 0:1. Ve 22. minutě přišla druhé trefa hostů. David Kunert v souboji s domácím stoperem prokázal svou rychlost a překonal brankáře Huttu pěknou střelou pod břevno - 0:2.

 

Kopisty měly i další šance, dobře chytající Hutta ale další branku nepřipustil.

Snížení domácím nepomohlo

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 51. minutě snížili. Brankář Kubíček vyrazil střelu Vystavěla, na dorážku Tvrdíka ale už nestačil - 1:2. Jenže odpověď soupeře přišla prakticky vzápětí. Pavel Rážek si umě narazil s Petrem Podaným, který vzápětí překonal domácího brankáře - 1:3.

 

Soběchleby se pak snažily hosty překvapit dlouhými nákopy, Kopisty ale v pohodě zápas držely ve své moci. Hosté naopak podnikaly rychlé brejky. A hned dva využily.

 

V 76. minutě první využil Petr Podaný - 1:4. Tři minuty před koncem pak centr lízl hlavou Pavel Rážek, který dal na 1:5. Skóre pak uzavřel domácí kapitán Lukáš Mráz, který se krásně trefil z trestného kopu. Na vítězství Kopist to ale vliv nemělo.

 

České Kopisty tak poskočily na osmé místo, v dalším kole doma hostí Unčín. Soběchleby jsou stále poslední, jejich situace je opět vážnější. O víkendu hrají ve Svádově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Snažili jsme se. Soupeř ovšem prokázal kvalitu a vyhrál zcela zaslouženě."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Odehráli jsme jeden z nejlepších zápasů za dobu, co tady trénuji. Kluci zaslouží pochvalu, hráli v klidu, nikam se nehnali. A od začátku zápas kontrolovali. Branek jsme mohli dát daleko více. Kéž bychom na tento výkon navázali i v dalších zápasech."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - L. Vystavěl [-] (67. P. Svoboda [-] ) , J. Kudža [-] (46. P. Tvrdík [-] ) , M. Hendrych [-] , B. Liner [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , J. Soukup [-] , V. Havlík [-] , P. Potměšil [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] (85. V. Kutzler [-] ) , D. Kunert [-] , M. Krejza [-] (60. J. Šumichrast [-] ) , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 35. M. Krejza , 58. M. Burza .
Hráči zápasu: P. Podaný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kloub Lukáš - HOLEC Ladislav, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.