Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:30

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svádov má na kontě druhý jarní debakl


Branky


0

Nováček soutěže se trápí, tentokráte dostal na hřišti v Rovném pět branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi krok zhruba patnáct vteřin

Fotbalisté Rovného doma přivítali Svádov. Domácí byli papírovým favoritem. I proto, že jarní části odstartovali výhrou 3:1 v Soběchlebech. Naopak Svádov má za sebou těžký debakl od Litoměřicka. Na podzim ale Svádov doma porazil Podřipan 4:1.

 

Svádovský kouč Tomáš Friedl měl velké problémy se sestavou. Krom základní jedenáctky měl k dispozici pouze jednoho střídajícího hráče z rezervy.

 

Zhruba po čtvrt hodině, kdy se hrál vyrovnaný fotbal, převzali postupně iniciativu domácí fotbalisté. Rovné se začínalo dostávat do šancí a během třinácti minut nastřílelo tři branky.

 

Skóre otevřel v 27. minutě Lukáš Řezáč po pěkné kombinační akci. I další dvě branky padly ze hry. Na 2:0 zvýšil Lukáš Kouba, to běžela 35. minuta. Ten samý hráč dal za pět minut svou druhou branku a upravil tak na poločasových 3:0.

Svádov se nezmohl ani na čestný úspěch

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Svádov neměl na to utkání nějak zdramatizovat. Naopak brankář Vít Urbánek ještě dvakrát lovil míč ze své sítě.

 

V 72. minutě utekl svádovské obraně Jiří Kratochvíl, který dal na 4:0. Skóre na konečných 5:0 pak uzavřel deset minut před koncem Lukáš Slavík. Zatímco Rovné je na jaře při skóre 8:1 stoprocentní, Svádov na první body v roce 2017 čeká. Navíc má po dvou zápase hrozivé skóre 1:13...

 

Rovné tak poskočilo už na páté místo, v dalším kole jede do Lukavce. Svádov se v tabulce propadl na jedenácté místo. O víkendu v důležitém utkání hostí poslední Soběchleby.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Zasloužená výhra, skóre mohlo být ještě vyšší. Svádov s námi držel krok zhruba patnáct minut, pak ale odpadl. Branky jsme dávali po krásných akcí, třeba i do prázdné branky."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Přijeli jsme v oslabené sestavě. Bylo to špatné, hlavně v obraně děláme obrovské chyby. Musíme doufat, že v dalších zápasech se nám někteří hráči vrátí. Pokud budeme hrát takhle i dál, bude to velmi špatné. Teď máme Soběchleby, tenhle zápas prostě musíme zvládnout."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , R. Vilánek [-] (50. L. Slavík [-] ) , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] (72. M. Kouba [-] ) , J. Kratochvíl [-] , L. Kouba [-] (72. M. Hrdlička [-] ) , Š. Kotrba [-] (77. M. Gerlický [-] )

TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - J. Zoubele [-] (85. J. Dvořák [-] ) , M. Varga [-] , V. Herišer [-] , P. Peterka [-] , P. Blaško [-] , V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] , J. Havel [-] , M. Novák [-] , R. Vošahlík [-]

ŽK: 33. P. Peterka , 67. J. Havel , 77. M. Varga .
Hráči zápasu: L. Ullman , M. Šámal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Flade Jens - DOUBEK Tomáš, ZITKO Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.