3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob zůstává na jaře stoprocentní


Branky


0

Tým, který bojuje o záchranu v soutěži, doma přetlačil Liběšice 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozdní příjezd

Do Hrobu dorazili Liběšice. Hosté byli favoritem, jelikož jsou na tom v tabulce daleko lépe. Podzimní vzájemný zápas ovládly Liběšice, které doma zničily Hrob vysoko 6:0. Hosté měli co dělat, aby dorazili včas na zápas, k utkání dorazili patnáct minut před úvodním hvizdem rozhodčího.

 

Liběšice začaly lépe, po třech minutách se k míči dostal Tomáš Mikina. Celou situaci dobře vyřešil, prošel skrz vápno a prostřelil Jana Mareše - 0:1. Hrob ale dlouho s odpovědí nečekal, v 6. minutě se po závaru před Petrem Blažíčkem nejlépe orientoval Petr Pištora a svým patnáctým gólem v sezóně vyrovnal - 1:1.

 

Domácí byli v prvním poločase lepší a krom dvou dalších gólů zahodili i další šance. V 15. minutě už šel Hrob do vedení, po rohovém kopu se hlavou prosadil Pavel Fencl - 2:1. Dvě minuty před koncem poločasu přišel třetí gól domácích. Pavel Kozák prošel přes čtyři hráče a své sólo zakončil přesnou střelou - 3:1.

Liběšice se zlepšily, vyrovnat nestihly

Po změně stran se role na hřišti obrátily, Liběšice se více dostaly do zápasu a začaly kousat. V 66. minutě přišel kontaktní gól, ze hry udeřil dobře hrající Tomáš Mikina. Hosté se pak tlačili za vyrovnáním, Hrob jednou zachránila tyč. I přes liběšický tlak už domácí tři body udrželi.

 

Hrob je tak stále dvanáctý, bodově ale odskočil dvěma posledním týmům. A navíc se dotahuje na soupeře, které jsou v tabulce před ním. V dalším kole ho čeká těžký zápas v Dubí. Liběšice jsou čtvrté, o tomto víkendu doma hostí Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "V prvním poločase jsme byli lepší my, ve druhém zase lepší. Nakonec jsme byli šťastnější a získali tři cenné body."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Utkání tak trochu ovlivnil náš pozdní příjezd. První půle se nám nevydařil, v tom druhém jsme byli lepší. Domácí ale ukázali, že mají šikovné mužstvo. Je to škoda, dalo se tady bodovat. Ale ten třetí gól jsme prostě nedali."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , O. Sedláček [-] - M. Severa [-] , M. Kozák [-] , P. Šural [-] , P. Fencl [-] - P. Pištora [-] , S. Vinš [-] (56. T. Holeček [-] )

SK Liběšice
P. Blažíček [-] , J. Brkoslav [-] , A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , J. Pokorný [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] , V. Kozel [-] (46. R. Horák [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Nepovím [-]

ŽK: 20. V. Tichý , 24. S. Vinš , 79. P. Šural - 34. V. Kozel , 53. J. Brkoslav , 64. K. Knop , 73. P. Blažíček , 82. J. Vlasák .
Hráči zápasu: M. Kozák - T. Mikina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.