1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv poprvé zvládla pokutové kopy


Branky


0

Dubí branku nevstřelilo, domů si odvezlo pouze bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrbolatý terén a velký vítr

Na hřiště Sokola Černiv dorazilo Dubí. Hosté nahánějí první Bohušovice, rozhodně tak chtěli tři body. Na podzim ve vzájemném utkání těchto soupeřů padlo sedm branek, Dubí 3. září doma vyhrálo 5:2.

 

Tentokráte to ale žádná kanonáda nebyla. Utkání to bylo od začátku vyrovnané, spíše se na hrbolatém terénu bojovalo ve středu hřiště, vyložených šancí zase tolik nebylo. Na každé straně byla prakticky jedna vyložená šance.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Devadesát minut o vítězi nerozhodlo

Po změně stran se obraz hry vlastně nezměnil. Opět to byl vyrovnaný fotbal, šance byly zase na obou stranách. Dubí mělo jednu velkou, když před brankářem Chodurou vznikl nebezpečný závar. Domácí kapitán ale nakonec čisté konto udržel.

 

Na druhé straně si nakonec ze zápasu odnesl nulu dubský kapitán a brankář Aleš Kusý. Neprosadili se ani nejlepší střelci svých celků - černivský Roman Lubas, který má na kontě devět branek a na druhé straně Kristián Solar, který má zatím patnáct branek.

 

Devadesát minut tak nerozhodlo, o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy.

Dubí penalty nevyšly

V penaltovém rozstřelu se nakonec radovali domácí. Bylo to poprvé v sezóně, dvakrát v sezóně odešli poraženi. Domácí sice v penaltách jednou trefili břevno, na druhé straně ale zklamal jak Miroslav Havlín, tak Robert Farkaš. Sokol Černiv nakonec vyhrál na penalty 5:4, rozhodla šestá série.

 

Sokol Černiv je tak v tabulce na devátém místě, v dalším kole ho čeká zápas na půdě prvních Bohušovic. Dubí je třetí, o víkendu doma hostí Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Vyrovnané utkání, remíza byla zasloužená. Spíše se bojovalo ve středu hřiště, šance byly na obou stranách. Ve druhé půli jsme měli štěstí, ale mohli dát i sami branku."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Souhlasím s domácími, remíza je spravedlivá. My jsme se bohužel nevyrovnali s hrbolatým terénem, navíc foukal silný vítr. Utkání se nám moc nepovedlo, domácí byli agresivnější. Penalty? To nehodnotím, to je loterie."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Vít [-] (46. P. Mareš [-] ) , J. Lubas [-] (73. F. Horák [-] ) , M. Prágl [-] , P. Krebs [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , D. Kalivoda [-] , R. Lubas [-] , J. Jopa [-] , V. Udatný [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Husák [-] (81. D. Jelonek [-] ) , L. Pelc [-] (68. R. Farkaš [-] ) , M. Karrmann [-] , M. Havlín [-] , L. Havlín [-] , J. Mucha [-] , J. Pelc [-] , P. Doubek [-] (62. K. Solar [-] ) , J. Ulip [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 33. J. Jopa , 38. J. Lubas - 33. L. Pelc , 50. P. Doubek , 76. K. Solar .
Hráči zápasu: Z. Bouška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cvachoušek František - PRŮŠA Dominik, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.