T. Matějka 44. (vl.)
T. Flodr 70.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov lídra přehrával, o body ho ale neobral


Branky


44. T. Matějka (vl.) , 70. T. Flodr - 21. J. Ortbauer , 24. J. Mižič , 66. J. Ortbauer
0

První Bohušovice využily zaváhání svých pronásledovatelů a zvýšily svůj náskok na čele tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezděkov si hosty nechal utéct

Šlágr 15. kola se hrál v Bezděkově. Domácí tým přivítál první Bohušovice. Hosté přijeli běz pěti hráčů, přesto byli papírovým favoritem. Na podzim navíc Bohušovice doma porazily Bezděkov jasně 5:1.

 

V prvním poločase začali daleko lépe hosté. V 21. minutě šly Bohušovice do vedení. Jejich kanonýr Jakub Ortbauer zahrál trestný kop, míč na tvrdém povrchu před Balcarem skočil a rázem to bylo 0:1. A za tři minuty bylo pro domácí ještě hůř. Rychlou akci ze strany doprovodil centr do vápna, kde Balcara překonal Josef Mižič - 0:2.

 

Bezděkov byl ale aktivní a ještě do poločasu se mu podařilo snížit. Po závaru před brankou si dal vlastní branku stoper Tomáš Matějka - 1:2. Za takového stavu se odcházelo i do kabin.

Bohušovice výhru ubránily

Po změně stran Bezděkov převzal iniciativu a byl rozhodně aktivnější. Bohužel se mu nedařilo v koncovce, hosté byli v utkání prostě produktivnější. V 66. minutě přišel další rychlý protiútok, akce po straně, centr a gól Ortbauera. Nejlepší kanonýr soutěže tak nasázel už 20 branek.

 

Bezděkov se dostal zpátky do hry za další čtyři minuty, kdy se po dalším závaru prosadil Tomáš Flodr. Bohušovice se pak soustředily na defenzivu a i díky štěstí nakonec cennou výhru ubránily. Domácí pak ještě v 87. minutě přišli Filipa Hendricha, který dostal červenou kartu.

 

Bezděkov tak na jaře zůstává bez bodu, v tabulce je sedmý a v dalším kole jede do Ohníče. Bohušovice mají v čele tabulky čtyřbodový náskok, v dalším kole doma hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "Byli jsme určitě aktivnějším týmem, hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků. Nám se bohužel nedařilo v koncovce, Bohušovice byly produktivnější. Musím ale přiznat, že se mi soupeř, jako adept na postup, moc nelíbili.

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Vyhráli jsme náhodně, byli jsme rozhodně šťastnější. Bezděkov byl hlavně ve druhém poločase o hodně lepší, my to nakonec nějak ubránili. Chybělo nám pět lidí, takže jsem čekal těžký zápas. A to se také potvrdilo."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - J. Svoboda [-] , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] , F. Hendrich [-] , M. Hlavsa [-] (62. J. Hlavsa [-] ) , B. Matoušek [-] , R. Jirásek [-] (31. J. Gipfl [-] ) , T. Flodr [-] , O. Čaněk [-] , J. Adelt [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
D. Chramosta [-] - T. Matějka [-] , P. Dráb [-] , J. Martínek [-] , D. Suk [-] - D. Brůža [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] (64. F. Doležal [-] ) - J. Mižič [-] (57. D. Šikner [-] ) , O. Šikner [-] (46. R. Valenta [-] ) , J. Ortbauer [-]

ŽK: 48. J. Svoboda , 56. L. Pištora , 76. F. Hendrich , 86. O. Čížek - 63. J. Ortbauer . ČK: 87. F. Hendrich .
Hráči zápasu: J. Adelt - T. Matějka , J. Martínek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - MÍČ Vojtěch, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.