A. Hricák 27.
M. Sém 40.
M. Pokorný 83. (p.)
3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta na 3:3 vyvolala emoce


Branky


27. A. Hricák , 40. M. Sém , 83. M. Pokorný (p.) - 5. J. Horák , 46. D. Čermák , 76. D. Čermák
0

Unčín proti Ohníči dvakrát vedl. Přesto bral z domácího duelu jen bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baníku se první půle nevydařila

Na Krupku, kde na tamní umělce hraje domácí zápasy Sokol Unčín, dorazil Baník Ohníč. Papírovým favoritem byli hosté, nováček soutěže se totiž celou sezónu pohybuje v horní polovině tabulky. To domácí mají už dlouho předplacené místo na spodku tabulky. Jen připomeneme, že na podzim doma Ohníč vyhrál 3:1.

 

Tady se mu ale první poločas příliš nepovedl, Unčín působil aktivnějším dojmem. Hosté se sice v páté minutě dostali do vedení, když rychlou akci zakončil Jan Horák. Jenže Unčín do přestávky dokázal skóre otočit.

 

V 27. minutě přiletěl do vápna centr a Antonín Hricák ho hlavou uklidil do sítě. Pět minut před koncem prvního dějství se Unčín prosadil po standardní situaci. Trestný kop tečoval Miroslav Sém a domácí šli do kabin za vedení 2:1.

Závěr byl vyhrocený

Nástup do druhého poločasu vyšel hostům náramně. Prakticky po rozehrávce se prosadil Dominik Čermák, za stavu 2:2 se tak začínalo od nuly. Ohníč začal domácí přehrávat a dostával se do šancí.

 

V 76. minutě navíc hostům vyšel rychlý protiútok, který zakončil opět dobře hrající Dominik Čermák. Unčínu už docházely síly a vypadalo to, že vyrovnat nestihne. Ale nakonec se to podařilo. V 83. minutě byl dle obou týmů odpískán diskutabilní faul. K penaltě se postavil Miroslav Pokorný, který vyrovnal na 3:3.

 

Tato situace vyvolala velké emoce, rozhodně k tomu nepřispěla 86. minuta, kdy byl vyloučen ohníčský Jan Horák. Závěr byl poměrně vypjatý, vítěze tak musely určit pokutové kopy.

Unčín penalty neumí

Domácí fotbalisté ukázali, že penaltové rozstřely není jejich parketa. Ohníč totiž na penalty vyhrál 4:2 a vybojoval druhý bod. Unčín tak v sezóně popáté kopal penalty a popáté je nezvládl.

 

Zůstává tak předposlední. V dalším kole hraje v Českých Kopistech. Ohníč je šestý, o víkendu doma hostí Bezděkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Remíza je asi nakonec spravedlivá. Chvilku byli lepší oni, chvilku zase my. V závěru už nám docházely síly, pomohla nám diskutabilní penalta. Mohla se pískat, ale ani nemusela. A pokutové kopy? To neumíme. Musím ale ocenit kvalitu Ohníče, má v kádru šikovné kluky a není náhodou v první polovině tabulky."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "První poločas byl z naší strany špatný, v tom druhém se kluci zlepšili a soupeře přehrávali. Asi třikrát jsme ještě nastřelili konstrukci branky. Závěru byl hodně emotivní, mrzí nás, že takový zápas tak trochu nezvládli rozhodčí."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , M. Kašík [-] , A. Hricák [-] , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - A. Jakimov [-] , V. Klíma [-] -

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - J. Horák [-] , P. Popp [-] , P. Žemba [-] , M. Daněk [-] - D. Čermák [-] , V. Čechák [-] , T. Zoubek [-] , M. Mašata [-] - P. Homolka [-] , F. Čechák [-]

ŽK: 15. D. Toncar , 16. V. Klíma , 56. M. Pokorný - 15. F. Čechák , 24. T. Zoubek , 45. P. Popp , 51. P. Homolka . ČK: 86. J. Horák .
Hráči zápasu: D. Čermák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - NOVOTNÝ Libor, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.