Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty doma daly Unčínu šest gólů


Branky


0

Domácí favorit udeřil po poločase, kdy Sokolu nastřílel pět branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín dokázal držet krok

České Kopisty doma v neděli přivítaly Unčín. Favoritem byli rozhodně zkušený celek domácích, který by se rád na jaře posunul do horní poloviny tabulky. Unčín je předposlední a spíše boduje doma, než venku. Na podzim Kopisty udolaly Unčín na jeho hřišti v Krupce 1:0.

 

Domácí byli aktivnější, ovšem snaživí hosté s nimi v poločase drželi krok. Kopisty ale působily rozhozeně, kazily přihrávky a jejich hra byla místy hodně kostrbatá. Do vedení je dostal ve 38. minutě kanonýr Pavel Rážek. Brankář Jiří Trojan ho sice vyhnal do velkého úhlu, domácí kanonýr ho ale nečekaně, ale umě prostřelil - 1:0.

 

Skóre se do konce poločasu nezměnilo, České Kopisty šly tak do kabin s nejtěsnějším možným náskokem.

Hosté odpadli. A pykali za to

Po změně stran už na hřišti kraloval tým Václava Kutzlera. V 53. minutě se podruhé v utkání trefil Pavel Rážek. Ten se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu a míč dotlačil do sítě - 2:0.

 

Hosté se hnali do útoku, ale zapomínali na zadní vrátka. V 69. minutě se z 35 metrů opřel do míče střídající František Kutzler a jeho střela skončila přesně v šibenici - 3:0.

 

Čtvrtá pohroma pro Unčín přišla o chvilku později, při akci dva na jednoho nahrával Pavel Rážek a Patrik Stáňa neměl s koncovkou žádný problém - 4:0.

 

V 77. minutě pak Unčín v obraně chyboval, po nedorozumění brankáře Trojana a jednoho ze stoperů s k míči lacino dostal Roman Horák a do prázdné branky zvýšil na 5:0.

 

Poslední slovo měl Pavel Rážek, který postrestal troufalost Jiřího Trojana. Unčínský brankář chtěl domácímu útočníkovi udělat kličku, ta mu však hrubě nevyšla, Rážek ho o míč obral a završil svůj hattrick. Aktuálně má sniper Kopist na kontě 18 vstřelených branek.

 

České Kopisty poskočily na šesté místo, za poslední dva zápasy nastřílely 11 branek. V dalším kole je čeká utkání ve Svádově. Unčín zůstává předposlední, o víkendu jede do Benešova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Vítězství je to zasloužené, ovšem v prvním poločase to nebylo nic jednoduchého. Soupeř s nmi držel krok, naše hra byla kostrbatá, kazili jsme hodně přihrávek. Po změně stran to hodně oživil Fanda Kutzler, Unčín navíc fyzicky odpadl. Přitom ale nemají vůbec špatný tým."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Zasloužená porážka. Druhý poločas byl strašný, hráči neplnili pokyny a jen bezhlavě útočili. A pak se nestačili vracet. Takový fotbal nemůžeme hrát, nemáme na to ty správné tipy."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , M. Krejza [-] (46. F. Kutzler [-] ) , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] (63. V. Kutzler [-] ) , J. Šumichrast [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , R. Černý [-] (80. D. Toncar [-] ) - V. Srp [-] , M. Pokorný [-] (46. O. Sršeň [-] ) , M. Novotný [-] , D. Sém [-] - V. Klíma [-] - O. Pařízek [-] , M. Karvai [-]

ŽK: 44. P. Tůma , 81. M. Burza - 2. R. Černý , 18. M. Novotný , 33. M. Sém , 37. M. Pokorný , 44. M. Karvai .
Hráči zápasu: F. Kutzler , P. Rážek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holec Ladislav - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.