2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice doma body nepustily


Branky


0

První tým tabulky rozhodl proti Sokolu Černiv už v prvním poločase.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během dvou minut

Na hřiště, kde hraje domácí zápas nováček z Bohušovic, dorazil Sokol Černiv. Jasným favoritem byli domácí, kteří stále celé soutěži vévodí. Naopak hosté jsou spíše ve spodní polovině tabulky a více bodují na domácím hřišti.

 

Na podzim ale Bohušovice prohrály na hřišti Sokola 1:3.

 

Hosté mohli jít do vedení po deseti minutách, vyloženou šancí ale pohrdli. O osudu utkání rozhodly dvě branky během dvou minut. Nejprve se ve 30. minutě po závaru před brankářem Tomášem Chodurou zorientoval střední záložník Luboš Kyzlík a dostal domácí do vedení - 1:0.

 

A za dvě minuty se ke gólu přimotal opět Kyzlík. Po pěkné kombinaci poslal do úniku krásnou patičkou mezi stopery Miroslava Fialu, který prostřelil Choduru - 2:0.

 

Za stejného stavu se tak šlo do kabin.

Hra uvadla, rušných akcí ubylo

Po změně stran se žádný atraktivní fotbal nehrál. Bohušovice si v klidu hlídaly cenný náskok a nikam se nehnaly. Hostům nechyběla snaha, ovšem do vyložené šance se za celou druhou půli prakticky nedostali.

 

Zápas se tak dohrál poměrně v poklidu, Bohušovice vyhrály potřetí v řadě. Naopak hosté ve třech zápasech urvali tři body.

 

Domácí stále vedou, před Dubím mají čtyřbodový náskok. Sokol Černiv je desátý. Bohušovice v dalším kole jedou na horkou půdu do Hrobu, Černiv doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Slavoj Bohušovice nad Ohří: "Pro nás to byl takový jednodušší zápas. Rozhodli jsme v prvním poločase, po změně stran už jsme to pohlídali. Hosté jsou asi nebezpečnější doma, než venku. U nás toho zase tak moc nepředvedli."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokol Černiv: "Podle mě vyrovnané utkání, které mohlo skončit klidně remízou. Domácí byli šťastnější, rozhodly dva slepené góly v prvním poločase. Po změně stran to bylo vyrovnané, ale žádná velká šance ani na jedné straně vlastně nebyla."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
D. Chramosta [-] - T. Matějka [-] , P. Dráb [-] (60. R. Valenta [-] ) , J. Martínek [-] - D. Brůža [-] (46. Š. Šplíchal [-] ) , L. Trnka [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] - M. Fiala [-] , J. Ortbauer [-] (80. D. Šikner [-] ) , O. Šikner [-] (72. P. Koblížek [-] )

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Mareš [-] (26. J. Lubas [-] ) , J. Štros [-] , F. Horák [-] (79. M. Miko [-] ) , M. Prágl [-] (58. J. Jopa [-] ) , P. Krebs [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , D. Kalivoda [-] , R. Lubas [-] , V. Udatný [-]

ŽK: 39. M. Fiala , 55. J. Ortbauer , 87. L. Kyzlík - 33. R. Lubas , 51. J. Lubas , 61. P. Krebs , 67. J. Jopa .
Hráči zápasu: L. Kyzlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zavadil Jakub - NEDVĚD Vít, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.