2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubek + Doubek. Dubí zastavilo Hrob


Branky


0

Domácí favorit doma vyhrál 2:0, o branky se postarali oba Doubkové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mají dobrou formu

Na hřiště Dubí - Pozorka, kde hraje domácí zápasy 1. FC Dubí, dorazil Hrob. Favoritem byli domácí, ovšem Hrob má na jaře dobrou formu, navíc vyhrál oba jarní zápasy. Dubí by asi rádo zapomnělo na podzimní zápas, tehdy prohrál na hrobské půdě vysoko 2:6.

 

V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, přeci jen více ze hry mělo Dubí. Za svou aktivitu bylo odměněno ve 36. minutě. Do samostaného úniku se dostal Pavel Doubek, kličkou vyzrál i na brankáře Jana Mareše a zasunul míč do prázdné branky - 1:0.

 

Do konce poločasu už se nic podstatného nestalo, Dubí si tak hýčkalo ten nejtěsnější náskok.

Pojistka přišla čtyři minuty před koncem

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Dubí bylo aktivnější, Hrob ale domácím zle zatápěl. Rozhodnutí tak padlo v 86. minutě. Domácím se povedl rychlý brejk, míče se ujal nejlepší domácí střelec Kristián Solar. Tentokráte se ale proměnil v nahrávače, kulatý nesmysl nezištně poslal na Tomáše Doubka, který nemohl nedat - 2:0.

 

Hrob tak v poli nezklamal, branku ale nedal. Střelecky tam mlčel i kanonýr Petr Pištora, s patnácti góly čtvrtý nejlepší střelec celé soutěže.

 

Dubí je tak druhé, čtyři body ztrácí na Bohušovice, dva body má náskok na třetí Litoměřicko C. A právě v dalším kole hraje Dubí na půdě Litoměřicka. Hrob je stále dvanáctý, o víkendu doma hostí první Bohušovice nad Ohří.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1.FC Dubí: "Konečně jsem byl na jaře poměrně spokojený s naším výkonem. Měli jsme více ze hry, takže naše vítězství bylo zasloužené. Ale Hrob tady rozhodně nezklamal, ve druhém poločase nám dlouho zatápěl."




Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - R. Farkaš [-] (56. J. Husák [-] ) , L. Pelc [-] , M. Karrmann [-] , M. Havlín [-] (76. T. Doubek [-] ) , L. Havlín [-] , J. Mucha [-] (65. K. Solar [-] ) , J. Pelc [-] , P. Doubek [-] , J. Ulip [-] , L. Daniš [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - M. Kozák [-] , P. Šural [-] , P. Fencl [-] - P. Pištora [-] , M. Brandl [-] , T. Holeček [-] , J. Hájek [-] (46. D. Štechmüller [-] )

ŽK: 23. J. Pelc .
Hráči zápasu: P. Doubek , L. Daniš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - EICHLER Martin, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.