2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Liběšicích plály emoce, padly i dvě červené karty


Branky


0

Domácí fotbalisté nakonec vybojovali nad Litoměřickem dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Do Liběšice dorazilo Litoměřicko C, hrálo se prakticky o třetí místo. Před zápasem bylo těžké hledat favorita, na podzim přitom Liběšice vyhrály na půdě soupeře 5:3.

 

Začátek utkání patřil domácím, v 8. minutě se individuálně prosadil Josef Mikina, na jeho střelu byl brankář Masoud Abdelkader byl krátký - 1:0. Hosté vytěžili z minima maximum. Po čtvrt hodině hry Michal Vlašič vyslal do úniku Martina Císaře, který překonal Lukáše Koryťáka.

 

Liběšice byla aktivnější, celkově to byl ale průměrný fotbal. Tři minuty před koncem šli hosté do deseti, Tomáš Písař přehnal kritiku rozhodčích a dostal rovnou červenou kartu. Ve 42. minutě tak pro něj utkání skončilo.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Spíše se diskutovalo, než hrálo

Ve druhém poločase se hosté zatáhli a čekali na brejky. Domácí se dostávali do koncovky, ale ani ty největší šance neproměnili. Liběšičtí fotbalisté dokonce několikrát postupovali sami na litoměřického brankáře, leč bez úspěchu.

 

Utkání rozhodně neprospěly diskuze s rozhodčím, hlavně ze strany hostů. V 81. minutě přišla další červená karta. Petr Blažíček dostal po faulu druhou žlutou kartu a musel také předčasně do sprchy.

 

Devadesát minut nerozhodlo, o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Koryťák v penaltách pomohl

Penaltový rozstřel vyšel daleko lépe domácím. Liběšice proměnily všech pět pokusů, zatímco hosty jednou zastavil brankář Lukáš Koryťák. Druhý bod tak zůstal v kabině domácích.

 

Liběšice sice na jaře ještě nevyhrály za tři body, přesto jsou čtvrté. V dalším kole je čeká těžký zápas v Rovném. Litoměřicko C podruhé v řadě remizovalo, aktuálně je třetí. V dalším kole hostí druhé Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Tohle utkání jsme měli vyhrát, šance na to byly. Litoměřicko bylo hodně produktivní, krom branky si snad nic nevytvořilo. Fotbal to ale nebyl dobrý, to, co předváděla hostující lavička, to jsem v životě neviděl. Soupeř byl zbytečně vyhecovaný, to utkání vůbec neprospělo."

FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Opět nám nevyšel začátek zápasu, soupeř potrestal naší pasivitu. Gól nás probral, začali jsme hrát kombinační fotbal a podařilo se nám vyrovnat. Zápas hodně ovlivnilo zbytečné vyloučení Písaře. V deseti jsme se soustředili na brejky. Po průběhu zápasu je bod dobrý, ale opět škoda prohraného rozstřelu."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Mikina [-] (80. V. Kozel [-] ) , J. Janda [-] , A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , J. Pokorný [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - T. Kocman [-] , M. Horváth [-] , P. Kolomazník [-] (60. D. Dura [-] ) , M. Císař [-] , T. Písař [-] , P. Chvála [-] (88. L. Rosenkranc [-] ) , M. Vlašič [-] , M. Břeň [-] , O. Dufek [-] , J. Toufar [-] (50. D. Slabý [-] )

ŽK: 11. J. Janda , 32. P. Blažíček - 11. M. Břeň , 81. M. Vlašič . ČK: 81. P. Blažíček - 42. T. Písař .
Hráči zápasu: L. Koryťák - M. Vlašič , T. Kocman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fojta Vladimír - TORÁČ Martin, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.