Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Svádově padlo šest branek, rozhodovaly penalty


Branky


0

Dva body si nakonec odvezly České Kopisty. Hosté dvakrát vedli, museli ale nakonec vyrovnávat na 3:3. Bodovali tak potřetí v řadě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli poločas

Na hřiště svádovské nováčka dorazily České Kopisty. Oba týmy v posledním kole vyhrály, mírným favoritem byl přeci jen zkušenější celek hostů. Na podzim se ve vzájemném duelu, který se hrál v Českých Kopistech, zrodila remíza 1:1. Na penalty (7:6) vyhráli tehdy domácí.

 

Hosté vstoupil do zápasu parádně, prakticky v úvodu se po pěkné akci dostal před Petra Paseku Milan Burza a následně domácího brankáře obhodil - 0:1. Domácí se oklepali a postupně se dostali do hry. A v 17. minutě bylo vyrovnáno, z úhlu se totiž prosadil Petr Janouš - 1:1.

 

Pak ale opět převzaly iniciativu hosté a po půl hodině hry si vzali vedení zpátky. Po centru z levé strany vystřelil Petr Podaný, Paseka míč vyrazil k Pavlu Rážkovi, kanonýr Kopist svou devatenáctou brankou v sezóně dal na 1:2.

 

Do konce poločasu se nic nezměnilo, do kabin tak šli spokojenější hosté z Českých Kopist.

Obrat jim nakonec nebyl nic platný

Vstup do druhého dějství měl lepší Svádov. Po rychlém brejku se ve 49. minutě prosadil Rudolf Vošahlík, který tečovanou střelou srovnal na 2:2. František Kubíček byl bezmocný.

 

Hosté v této fázi měli územní převahu, domácí spoléhali na brejky. A jeden jim vyšel v 61. minutě, kdy Kubíčka překonal Lukáš Pittner - 3:2. Pittner dal osmý gól v sezóně a je nejlepším svádovským střelcem.

 

Jenže z vedení se Svádov radoval tři minuty. Kopisty rozehrály trestný kop, centr z pravé strany si našel Petr Podaný a hlavou překonal Paseku - 3:3.

 

Do konce základní hrací doby už žádná branka nepadla, o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Svádov v penaltách vyhořel

Penalty se daleko lépe povedly hostům. Domácí z pěti pokusů proměnily jen dva pokutové kopy. Dvakrát je vychytal František Kubíček, jednou domácí trefili břevno. Druhý bod tak po výhře v penaltovém rozstřeu 3:2 putuje do Českých Kopist.

 

Svádov je v tabulce desátý, v dalším kole ho čeká boj na půdě druhého Lukavce. České Kopisty mají z posledních tří zápasů osm bodů, v tabulce jsou sedmé. O víkendu doma hostí šestý Bezděkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Nakonec to bylo vcelku remízové utkání. Hosté měli územní převahu, ale na šance to bylo vyrovnané. Penalty nám vůbec nevyšly, dali jsme jen dvě z pěti."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Chtěli jsme hrát na brejky, ale opak byl pravdou. Mám pocit, že jsme byli mírně lepší, více jsme drželi míč. Svádov měl rychlé útočníky a ti nás zlobili. Dva body jsou pro nás nakonec velmi cenné."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - T. Nesvadba [-] , M. Machač [-] (82. A. Hovhannisjan [-] ) , M. Mošnička [-] (46. J. Zoubele [-] ) , P. Janouš [-] , M. Varga [-] , P. Peterka [-] , V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , J. Šumichrast [-] , T. Bergl [-] (65. M. Krejza [-] )

ŽK: 71. J. Havel .
Hráči zápasu: M. Varga - J. Šumichrast .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - HRUBÝ Pavel, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.