Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

No konečně! Lukavec ukončil střelecké trápení a splnil povinnost


Branky


0

Hostům pomohl na půdě posledních Soběchleb k vítězství 4:1 i hrající trenér Ctirad Udatný.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní půst trval 303 minut!

Na půdu posledních Soběchleb dorazil Lukavec. Domácí se trápí i na jaře, ve třech zápasech nezískali ani bod. Hosty zase trápí koncovka, branku na jaře nedali už 270 minut! Přesto byli favoritem, na podzim doma porazili Soběchleby 5:0.

 

Do útoku se postavil i zkušený Ctirad Udatný. Hrající trenér, který je nejlepším střelcem Lukavce v historii nakonec přispěl k výhře jednou trefou. Ale pěkně od začátku. Hosté přijeli bez šesti hráčů základní sestavy, pomoc tak museli hráči z rezervy.

 

Zhruba 25 minut se hrál vyrovnaný fotbal. Hrozivý terén nepovoloval moc kombinací, spíše se bojovalo. Ve 33. minutě skončilo jarní střelecké trápení Lukavce, hosty totiž dostal do vedení krásnou střelou z vápna Jan Šenfeldr. Lukavec se trefil po 303 minutách...

 

Do konce poločasu už se nic zajímavého nestalo, do kabin tak šli spokojenější hosté, kteří vedli 1:0.

Domácí kousali. Ale body neurvali

Po změně stran už byl Lukavec lepším celkem a svou převahu přetavil v další branky. V 63. minutě se ke střele chystal Ondřej Havlíček, jeho nepovedený pokus ale doputoval přes malé vápno právě k Udatnému, který dal do prázdné branky na 0:2.

 

A když se za další čtyři minuty prosadil zblízka po dvou odrazech Ondřej Havlíček, bylo prakticky rozhodnuto - 1:3. Soběchleby to nezabalily, čtvrt hodiny před koncem vykřesal malou naději Miroslav Pokorný.

 

Ale hosté drama nepovolili, pět minut před koncem navíc Jan Šenfeldr krásně vysunul Jakuba Koláře, který utekl po pravé straně a počtvrté překonal Lukáše Huttu - 1:4.

 

Soběchleby zůstávají s pěti body na poslední místě, v dalším kole je čekají Liběšice. Lukavec má 24 bodů a poskočil na deváté místo. O víkendu doma hostí Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



SK Lukavec
Ctirad Udatný, hrající trenér SK Lukavec: "První půl hodina byla prakticky vyrovnaná. Na hrozném terénu se nedalo kombinovat. Trápí nás marodka, vypomohli i kluci z béčka. Po první brance jsme byli lepší, za stavu 1:3 sice domácí kousali, ale vítězství jsme si vzít nenechali."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - L. Láska [-] , P. Tvrdík [-] , M. Hendrych [-] , L. Vystavěl [-] (67. V. Mokriš [-] ) , L. Mráz [-] (59. P. Svoboda [-] ) , M. Pokorný [-] , L. Císař [-] , J. Soukup [-] , B. Liner [-] , P. Potměšil [-]

SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Kolář [-] , P. Vacek [-] (87. T. Červený [-] ) , C. Udatný [-] (72. L. Cotman [-] ) , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , O. Havlíček [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] , J. Brožík [-]

ŽK: 54. L. Mráz , 65. P. Svoboda , 72. M. Hendrych - 54. P. Vacek .
Hráči zápasu: J. Šenfeldr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - HANZAL Jan, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.