Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč se vyhnul penaltám a loupil v Černivu


Branky


0

Nováček soutěže po třech remízách vyhrál na horké půdě 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Fotbalisté Černivu doma přivítali Ohníč. Těžko hledat před úvodním hvizdem favorita. Hostující Baník měl sice o nějaký ten bod navíc, ovšem Černiv doma neprohrává. Na podzim Ohníč doma porazil Černiv 3:1.

 

A i v jarní odvetě začali hosté lépe, po chybě domácí obrany se už v 8. minutě prosadil Petr Žemba - 0:1. Domácí však ještě do poločasu dokázali odpovědět. V 27. minutě přišla standardní sitauce Černivu, po ní se k hlavičce dostal Roman Lubas a svou desátou brankou v sezóně vyrovnal na poločasových 1:1.

Ohníč udeřil dvakrát během čtyř minut

Po změně stran byl Ohníč mírně aktivnější a v rychlém sledu si vypracoval dvoubrankový náskok. V 54. minutě nejprve využil chyby domácí obrany dobře hrající Patrik Homolka - 1:2. A za další čtyři minuty přišla další chyba Černivu, tu tentokráte potrestal Filip Čechák - 1:3.

 

Domácí se dostali do zápasu v 72. minutě, kdy po standardní situaci udeřil Daniel Kalivoda - 2:3. Vyrovnat už ale Sokol Černiv nestihl, na jaře tak stále čeká na první vítězství za tři body.

 

Černiv tak klesl v tabulce na jedenácté místo, v dalším kole hraje důležité utkání v Krupce proti Unčínu. Baník Ohníč je osmý, o víkendu doma hostí Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Poměrně vyrovnaný fotbal. Po změně stran jsme měli tlak, ale vyrobili jsme dvě chyby, které soupeř potrestal. Sice jsme snížili, ale vyrovnat se nepodařilo."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Zasloužená výhra, byli jsme výrazně lepší. Kluky musím pochválit za výkon, hráli jsme to, co jsme si řekli. Domácí to hodně nakopávali a my to sbírali. Na druhou stranu se nám dařil technický fotbal."



Sestavy


Sokol Černiv
D. Chodura [-] - P. Krebs [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , D. Kalivoda [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , P. Vít [-] (67. F. Horák [-] ) , J. Jopa [-] (78. M. Miko [-] ) , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - M. Daněk [-] , P. Žemba [-] , P. Popp [-] (10. D. Císař [-] ) , F. Macháček [-] - V. Čechák [-] (75. M. Skořepa [-] ) , D. Čermák [-] , T. Zoubek [-] , M. Mašata [-] (83. M. Lázslo [-] ) - P. Homolka [-] , F. Čechák [-] -

ŽK: 80. V. Udatný - 65. D. Čermák , 73. F. Čechák , 82. F. Macháček .
Hráči zápasu: P. Homolka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Topinka Josef - KARRMANN Milan, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.