Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné na jaře válí, tentokráte loupilo v Dubí


Branky


0

Fotbalisty Podřipanu potěšil v 88. minutě vítěznou brankou střídající Martin Gerlický.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí bylo v prvním dějství lepší

Fotbalisté Dubí doma přivítali Rovné. Domácí byli mírným favoritem, ovšem na jaře má lepší formu Podřipan. Na podzim, při prvním vzájemném utkání, padlo v Rovném sedm branek. Dubí tam tehdy vyhrálo 4:3.

 

V jarní odvetě bylo Dubí v prvním půli lepším celkem. Už ve 4. minutě šli domácí do vedení. Centr ze strany zužitkoval Kristián Solar, který se dostal před Doubravu a vstřelil svůj šestnáctý gól v sezóně - 1:0.

 

Hosté srovnali ve 30. minutě. Rovné vyhrálo souboj ve středu hřiště, rázem z toho byla akce tři na jednoho, kterou gólově zakončil Jiří Kratochvíl - 1:1.

 

Dubí ale do poločasu stihlo strhnout vedení na svou stranu. Ve 34. minutě se ke střele dostal Pavel Doubek a určil tak poločasový stav na 2:1.

Tohle střídání se povedlo

Po změně stran ještě deset minut bylo více aktivnější Dubí. Jenže pak se začaly role na hřišti obracet. V 55. minutě totiž hosté rozehráli na krátko roh, následný centr uklidil hlavou do sítě Lukáš Slavík - 2:2.

 

Dubí rázem začalo fyzicky odpadat, prohrávalo souboje a Rovné bylo aktivnější. Hosté přehodili oba krajní záložníky a na pravé straně získavali převahu.

 

O výsledku se rozhodlo v 88. minutě. Střídající Martin Gerlický, který byl na hřišti sotva čtvrt hodiny dostal míč na vápno, vzápětí se obtočil kolem obránce a překonal domácího kapitána Kusého - 2:3.

 

Dubí už vyrovnat nestihlo a nakonec doma ztratilo všechny tři body.

 

Domácí v tabulce zůstavají třetí, první Bohušovice už ale mají devítibodový náskok. V dalším kole jede Dubí na půdu posledních Soběchleb. Rovné drží šesté místo, o víkendu doma přivítá první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "V prvním poločase to byl od nás standardní výkon, byli jsme lepší. Ale po změně stran jsme odpadli fyzicky, někteří hráči mě zklamali. Rovné nám bylo více než vyrovnaným soupeřem, přesto si myslím, že remíza by možná byla spravedlivější."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Je pravda, že v prvním poločase bylo Dubí mírně lepší. Hlavně v důrazu, vyhrávalo osobní souboje. Po změně stran nás ještě domácí tlačili, jenže po našem vyrovnání odpadli. Před vítěznou trefou jsme měli další šance, takže jsme asi vyhráli zaslouženě."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Havlín [-] , K. Solar [-] , R. Farkaš [-] , L. Pelc [-] (56. J. Husák [-] ) , M. Karrmann [-] , J. Mucha [-] , J. Pelc [-] , P. Doubek [-] (78. D. Jelonek [-] ) , J. Ulip [-] , L. Daniš [-] (63. L. Havlín [-] )

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] (46. M. Koráň [-] ) , T. Boura [-] , L. Ullman [-] (67. R. Vilánek [-] ) , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] , S. Körmendy [-] , J. Kratochvíl [-] , L. Slavík [-] , Š. Kotrba [-] (74. M. Gerlický [-] )

ŽK: 31. P. Doubek - 38. M. Šámal , 89. T. Boura , 90. M. Doubrava .
Hráči zápasu: L. Slavík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - VLK Lukáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.