0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec je na jaře doma střelecky impotentní


Branky


0

Lukavec potřetí v řadě neskóroval na domácím trávníku. Tři body si tak odvezl Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybí bojovník a hecíř

Na hřiště v Lukavci dorazil Svádov. Oba celky měly na kontě shodně 24 bodů, favorita tak bylo těžké hledat. Na podzim to byla ve vzájemném souboji přestřelka jako hrom. Po zápase 4:4 tehdy zvládl lépe pokutové kopy Svádov.

 

Hosté vstoupili do utkání daleko lépe. Po pěkné uličce se na brankáře Blížila řítil ze strany Vošahlík. Svůj pokus uklidil k tyči a v 11. minutě hosté vedli 0:1. Domácí pak měli územní převahu, ovšem do vyložených šancí se nedostával. Jak řekl hrající trenér Ctirad Udatný, Lukavci aktuálně na hřišti schází hecíř a bojovník.

 

Největší šanci celého utkání měl za domácí Michal Henzl. Po centru ale branku ve vyložené pozici přestřelil. Na druhé straně měl další dvě šance opět Rudolf Vošahlík, tentokráte ale neuspěl.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích.

Festival zahozených šancí

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Lukavec více držel míč, ale jeho akce končily před vápnem. Svádov pozorně bránil a čekal na rychlé brejky. Postupem času domácí více otevírali hru a hosté měli na hřišti více místa.

 

Svádov mohl své vedení navýšit, jelikož si postupně vytvořil několik vyložených šancí. Buď ale jeho střelci netrefil zařízení, nebo je vychytal domácí brankář Lukáš Blížil.

 

Jelikož další branka nepadla, Lukavec doma potřetí na jaře prohrál. Svádov naopak získal cenné tři body.

 

Lukavec je v tabulce jedenáctý, v dalším kole hostí rozjeté České Kopisty. Svádov je devátý, o víkendu doma hostí Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Ctirad Udatný, trenér SK Lukavec: "Třetí zápas doma, třetí porážka. Skóre 0:4. Co na to říct. V poli to nebylo špatné, dobře jsme kombinovali. Ale vše skončilo po vápno. Naopak ve druhém poločase nás hodně podržel brankář Lukáš Blížil. Na hřišti nám chybí hecíř a bojovník typu Jirky Mišaniho."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Těší mě tři body, výkon a hlavně zodpovědný výkon směrem do defenzivy. Ovšem to, co jsme nedali ve druhém poločase, se jen tak nevidí. To byl festival zahozených šancí. Utkání jsme mohli rozhodnout daleko dříve, takhle jsme se do poslední minuty strachovali o výsledek. Lukavec měl územní převahu, ale na vyložené šance jsme jasně vyhráli."



Sestavy


SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , O. Havlíček [-] (67. P. Vacek [-] ) , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] (65. C. Udatný [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] , J. Brožík [-] (84. L. Cotman [-] )

TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - M. Novák [-] , J. Zoubele [-] , P. Blaško [-] , M. Mošnička [-] (50. M. Machač [-] ) , P. Janouš [-] , M. Varga [-] , P. Peterka [-] , V. Vodehnal [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-]

ŽK: 81. J. Brožík - 48. J. Havel , 63. V. Vodehnal , 78. M. Novák .
Hráči zápasu: L. Blížil - R. Vošahlík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - KLOUB Lukáš, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.