L. Řezáč 51. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídra zachránil kanonýr Ortbauer


Branky


51. L. Řezáč (p.) - 85. J. Ortbauer
0

Rovné doma bylo blízko skalpu Bohušovic. Nakonec ale vybojovalo pouze bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na favorita vlétli

Podřipan Rovné doma přivítal Bohušovice. Setkal se tak tým, který má na jaře velmi dobrou formu a lídr tabulky. Na podzim Bohušovice doma porazily Rovné 3:2.

 

Začátek patřil domácím, kteří na svého soupeře vlétli. Vytvořili si i šance, ale Bohušovice tlaku udolaly. Postupem času vyrovnaly hru, ale branka nepadla ani na jedné straně. Neprosadili se nejlepší střelci svých celků - domácí Štěpán Kotrba a hostující Jakub Ortbauer.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Rozhodly standardní situace

Po změně stran byli domácí mírně aktivnější, v 51. minutě padla první branka. Jeden z hostů zahrál nešťastně ve vápně rukou. Musela následovat penalta a pokutový kop, který proměnil Lukáš Řezáč - 1:0.

 

Jenže právě tato situace jakoby domácím uškodila. Rovné se zatáhlo a Bohušovice se tlačily za vyrovnáním. Měly šance vyrovnaly však pět minut před koncem. A to po standardní situaci, z trestného kopu se prosadil právě Jakub Ortbauer - 1:1.

 

V závěru ještě měly šance oba týmy, o vítězi ale musely rozhodnout pokutové kopy.

Bohušovice byly stoprocentní

Penalty se natáhly až do sedmé série. V ní domácí nedali, naopak Bohušovice byly stoprocentní a vybojovaly druhý bod navíc.

 

Nováček soutěže zůstává první a má na druhé Litoměřicko náskok sedmi bodů. V dalším kole doma hostí poslední Soběchleby. Rovné je šesté, na druhého ztrácí šest bodů. Ve 20. kole hraje v Ohníči.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí Podřipan Rovné: "Měli jsme to dobře rozehrané, hodinu jsme byli lepším týmem. Ale pak jsme se nesmyslně zatáhli a nechali soupeře hrát. Ten nakonec zaslouženě vyrovnal. Penalty neřeším, tuhle věc bych zrušil."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Bohušovice nad Ohří: "Věděl jsem, že nás čeká těžký zápas. A to se potvrdilo. Domácí na nás vlétli a ze začátku byli lepší. Pak se to vyrovnalo a my se dostávali do šancí. Nakonec jsme zaslouženě vyrovnali. Dva body určitě bereme všemi deseti."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Koráň [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , T. Cuchý [-] (71. M. Gerlický [-] ) , R. Mejzr [-] (68. M. Šámal [-] ) , S. Körmendy [-] , J. Kratochvíl [-] , L. Slavík [-] , Š. Kotrba [-] (61. L. Kouba [-] )

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] - D. Brůža [-] , L. Trnka [-] , M. Dalešický [-] - O. Šikner [-] (68. P. Koblížek [-] ) , M. Fiala [-] , J. Ortbauer [-] , D. Suk [-] (73. M. Barcal [-] )

ŽK: 37. R. Mejzr - 15. J. Martínek , 39. D. Suk .
Hráči zápasu: L. Slavík - L. Trnka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mecl Marcel - STUPKA Josef, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.