1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezděkov zvládl důležitý zápas, Černiv se na jaře trápí


Branky


0

Tohle byl zápas dvou rozdílných poločasů, Bezděkov nakonec vyhrál 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezděkov hrál z kopce a s větrem v zádech

Poměrně důležité utkání se hrálo na hřišti Sokola Černiv, kam dorazil Bezděkov. V tabulce na tom byli o něco lépe hosté. Bylo jasné, že kdo zvítězí, bude mít větší klid. Naopak porážka by znamenala setrvání v pásmu, které zavání sestupem.

 

Na podzim Bezděkov doma porazil Černiv 3:1.

 

A hosté vstoupili do utkání parádně. Po půl minutě Bezděkov zrealizoval rychlý útok a po centru ze strany se prosadil Matěj Hlavsa - 0:1. Hosté hráli první poločas z kopce a navíc s větrem v zádech. I díky těmto podmínkám byli lepší. A ve 27. minutě přišla pro domácí druhá pohroma. Bezděkov se opět prosadil na kraji hřiště, přišel další centr, který do branky uklidil Ondřej Čížek - 0:2.

 

Hosté byli do konce půle nebezpečnější, další branka ale nepřišla.

Role se otočily

Po změně stran se role na hřišti otočily. Tentokráte měl výhodu větru a sklonu hřiště domácí celek. Přesto mohl Bezděkov zápas rozhodnout, minimálně tři tutovky nevyužil. Černiv byl ale aktivnější, v 67. minutě snížil Václav Udatný, od jehož zad se míč odrazil do branky - 1:2.

 

Domácí pak trefili tyčku a břevno, jednu branku jim sudího díky faulu neuznal. Další gól nepadl, tři body tak vybojoval Bezděkov.

 

Sokol Černiv je tak jedenáctý a na jaře ještě nevyhrál utkání za tři body. A v dalším kole ho čeká utkání na půdě rozjetých Českých Kopist. Bezděkov se díky výhře posunul na sedmé místo, ve 20. kole doma hostí na jaře dobře hrající Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokol Černiv: "Bylo to remízové utkání. Bezděkov byl v prvním poločase nebezpečnější, po změně stran jsme tlačili my. Dvakrát jsme trefili konstrukci branky, jedna branka nám nebyla přísně uznána. Pro nás je to ztráta."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Utkání hodně ovlinil silný vítr a také to, kdo hrál z kopce a do kopce. Proto jsme v prvním poločase byli lepší a zaslouženě ho vyhráli. Po změně stran nás domácí přitlačili, naštěstí jsme to udrželi. Pro nás jsou to hodně důležité tři body, musíme je potvrdit v domácím utkání proti Hrobu."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Lédl [-] , P. Krebs [-] (30. P. Mareš [-] ) , F. Horák [-] (61. M. Miko [-] ) , A. Klug [-] , D. Kalivoda [-] (71. M. Netolický [-] ) , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , J. Jopa [-] (30. P. Vít [-] ) , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - J. Řezníček [-] (72. F. Hendrich [-] ) , J. Adelt [-] , O. Čížek [-] (82. J. Gipfl [-] ) , L. Pištora [-] , B. Matoušek [-] , M. Poláček [-] , M. Hlavsa [-] (67. R. Jirásek [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Flodr [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 10. J. Jopa , 55. J. Lubas - 61. J. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Holec Ladislav - KLOUB Lukáš, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.