Kruté! Unčín srazila branka z 84. minuty


Branky


0

Litoměřicko C nakonec potvrdilo roli favorita, na umělé trávě v Krupce porazilo Unčín 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín dokázal držet krok

Fotbalisté Unčína v "domácím" prostředí na umělce v Krupce přivítali druhé Litoměřicko C. Vzhledem k tabulkovému postavení byli hosté jasným favoritem. Na podzim Litoměřicko C doma porazilo Unčín 3:1.

 

Domácí taktika byla jasná. Soustředit se na obranu a vyrážet do protiútoků. Hosté více drželi míč a byli fotbalovější. První branku dali hosté. Domácí kopali standardní sitauci, Litoměřicko míč odvrátilo a hned založilo protiútok. Brankář Trojan pak nestačil na zakončení Fišary - 0:1.

 

Unčín ale dokázal do poločasu vyrovnat, po rohovém kopu se na zadní tyči uvolnil Otakar Pařízek, který dal na 1:1. A za stejného výsledku se odcházelo v poločase do kabin.

 

Rozhodla standardka a protiútok

Po změně stran se pokračovalo podle stejných not. Unčín držel hlavně obranu, Litoměřicko se snažilo rozhodnout. Domácím postupně docházely síly, nakonec je pohřbila situace z 84. minuty.

 

Unčín kopal rohový kop. A chtěl z něj rozhodnout. To se ovšem nepodařilo, následoval rychlý brejk Litoměřicka. Martin Císař vzápětí postupoval sám na Trojana a se zakončením si věděl rady - 1:2.

 

Domácí Sokol už nenašel síly na obrat a nakonec nezískal ani jeden bod.

 

Unčín tak zůstává na předposlední místě, na Černiv přitom ztrácí 12 bodů...V dalším kole hraje na hřišti Rovného. Litoměřicko C drží druhé místo, o víkendu doma hostí Bezděkov.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Je to pro nás kruté. Chybělo nám pět lidí, museli jsme to nějak poslepovat. Hosté měli více ze hry, byli fotbalovější. Paradoxně jsme ale měli více šancí. Bohužel s koncovkou máme problémy. Plyne to z malé účasti na trénincích a také nezkušenostech."

FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Zápas jsme od první minuty kontrolovali, jen ty šance. A když už jsme jednu proměnili, tak soupeř z jediného rohu vyrovnal. Zbytek zápasu byl jen čekání, zda prolomíme smůlu v koncovce, což se nakonec před koncem zápasu povedlo. Zasloužený tři body, akorát ten rozdíl měl být vyšší. Myslím, že dost fotbalu uškodilo hraní na malé a staré umělce, nehledě na to, že květnový zápas na umělce postrádá logiku a je to o zdraví hráčů."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Topinka Josef - DAVIGNON Jan, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.