Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč porazil Rovné díky standardním situacím


Branky


0

Fotbalisté Podřipanu Rovné prohráli 1:4. Přišli tak o jedenáctizápasovou neporazitelnost v normální hrací době!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání utkání zlomilo

Fotbalisté Ohníče doma přivítali Rovné. Dle formy na tom byli lépe hostí, naopak domácí Baník poslední dvě utkání ztratil. Na podzim Rovné doma porazilo nováčka soutěže 2:0.

 

I jarní odvetu začal Podřipan lépe. v 8. minutě domácí obrana zaspala, hostům se podařil rychlý brejk, který zakončil Lukáš Ullman - 0:1. Ohníč znejistěl, nakopával míč a byl ještě rád, že mu hosté nepřidali druhou branku.

 

Zlom ale přišel ve 26. minutě. To chyboval brankář hostů Miloslav Doubrava, který domácí doslova namazal. Dobře hrající Emil Pálka pak dával prakticky do prázdné - 1:1. Ohníč rázem ožil, začal soupeře přehrávat v bojovnosti a do poločas otočil výsledek.

 

Ve 44. minutě kopal Baník přímý kop. Václav Čechák vystřelil z velké dálky, Doubrava chyboval a bylo to 2:1.

Rovné se neprobudilo

Po změně stran byl aktivnější Ohníč, hosté se nemohli dostat do hry a nenavázali na prozatimní dobré jarní výkony. Domácí své vítězství potvrdili dvěma slepenými góly.

 

Třetí branka Ohníče přišla opět po standardní situaci, když se z přímého kopu trefil Dominik Čermák - 3:1. A za minutu se individuálně prosadil Tomáš Zoubek, který uzavřel na konečných 4:1.

 

Ohníč tak v tabulce poskočil na osmé místo. V dalším kole na půdě posledních Soběchleb. Rovné je o bod před ním na sedmém místě. O víkendu hraje doma s Unčínem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Oproti minulým výkonům hráči předvedli razantní zlepšení. Vyhráli jsme zaslouženě, pomohli nám standardní situace a chyby hostů. Pro nás jsou to tři velmi důležité body."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Začali jsme dobře a dali rychlou branku. Vše se ale zlomilo po chybě Doubravy, kdy domácí vyrovnali. Pak jsme přestali hrát a mysleli si, že to přijde samo. Nepodržel nás brankář, zklamal ale celý tým. Domácí vyhráli zaslouženě, předčili nás hlavně v bojovnosti."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - M. Lázslo [-] (46. P. Popp [-] ) , M. Mašata [-] , F. Macháček [-] , F. Čechák [-] - V. Čechák [-] (57. M. Hruška [-] ) , T. Zoubek [-] , D. Čermák [-] - E. Pálka [-] , P. Homolka [-] (78. P. Senft [-] ) , D. Císař [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Koráň [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] (63. M. Gerlický [-] ) , S. Körmendy [-] (83. M. Kouba [-] ) , J. Kratochvíl [-] , L. Slavík [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 37. F. Čechák , 48. P. Homolka - 47. L. Slavík , 52. R. Mejzr , 53. T. Boura , 75. T. Cuchý .
Hráči zápasu: P. Homolka , E. Pálka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Tomáš - HEJL Jakub, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.