0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ohníč splnil povinnost a dostává se do klidu


Branky


0

Nováček soutěže nezaváhal na hřišti posledních Soběchleb.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V brance byl chvilku obránce

Poslední Soběchleby doma přivítaly Ohníč. Domácí jsou odsouzeni k sestupu, minulé kolo ani neodcestovali do Bohušovic. Ohníč chtěl naopak potvrdit domácí vítězství proti Rovnému a dostat se v tabulce do klidných vod.

 

Na podzim Baník Ohníč doma porazil Soběchleby 6:2, i na jaře byl velkým favoritem.

 

Šest minut ale musel branku hostů strážit obránce Miroslav Lázslo. Na poslední chvíli se totiž omluvil brankář Kindl, po šesti minutách se do branky postavil brankář rezervy Tomáš Kouřil.

 

Od začátku bylo jasné, kam utkání směřuje. Hosté byli aktivnější a domácí se jen bránili. Na první gól se čekalo dvacet minut. Přesně ve 22. minutě se ze hry prosadil opět dobře hrající Patrik Homolka - 0:1.

 

Klid na ohníčské kopačky pak dodal za další dvě minuty zkušený Tomáš Zoubek, který se také trefil po akci, která vyplynula ze hry - 0:2.

Soběchleby "pokořily" stovku

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, Baník mohl oproti domácím sestavu prostřídat. V 56. minutě přišla třetí branka, obstaral jí Jan Horák - 0:3.

 

Na další trefy si diváci museli počkat do poslední pětiminutovky. Bohužel pro ty domácí padly oba do sítě Soběchleb. V 86. minutě přišel třetí gól v sezóně a druhý v zápase od Patrika Homolky - 0:4. Navíc to byl gól číslo 100, co Soběchleby v sezóně inkasovaly.

 

Pohodlné vítězství Baníku pak za další dvě minuty zpečetil Dominik Čermák, který se trefil podeváté v sezóně - 0:5.

 

Soběchleby tak zůstávají poslední, v dalším kole hrají v Krupce s předposledním Unčínem. Ohníč se posunul na sedmé místo, o víkendu doma hostí Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Malou komplikací byl fakt, že na poslední chvíli nedorazil brankář. Ale jinak nebylo co řešit, bylo to otázkou skóre. Zasloužené a povinné vítězství, defacto se hrálo na jednu branku."



Sestavy


TJ Soběchleby
R. Goldbach [-] - B. Liner [-] , M. Hendrych [-] , V. Mokriš [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , R. Kliský [-] , L. Císař [-] , V. Havlík [-] , J. Soukup [-] , L. Vystavěl [-]

TJ Baník Ohníč
M. Lázslo [-] (6. T. Kouřil [-] ) - D. Císař [-] (58. M. Skořepa [-] ) , F. Macháček [-] , M. Mašata [-] , J. Horák [-] , F. Čechák [-] - V. Čechák [-] (46. P. Žemba [-] ) , D. Čermák [-] , T. Zoubek [-] - P. Homolka [-] , E. Pálka [-] (72. P. Popp [-] ) -

ŽK: 51. V. Havlík .
Hráči zápasu: P. Homolka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SPIŠÁK Dušan, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.