Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné doma zničilo odevzdaný Unčín


0

Domácí Podřipan zrovna nezářil, i průměrný výkon mu stačil na vysoké vítězství.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půl hodiny bylo hotovo

Fotbalisté Rovného doma přivítali Unčín. I když domácí v minulém kole padli v Ohníči, byli proti předposlednímu Sokolu jasným favoritem. A měli soupeři co vracet, na podzim mu totiž na jeho půdě podlehli 1:2.

 

Domácí začali dobře, v 5. minutě otevřel skóre utkání Jiří Kratochvíl - 1:0. Za čtvrt hodiny se prosadil Lukáš Slavík, který zvýšil na 2:0. Hosté postupem času ještě více odpadali, ve 24. minutě přidal třetí trefu Štěpán Kotrba - 3:0. Pro domácího střelce to byl dvacátý zásah v sezóně.

 

Ve 32. minutě přišel čtvrtý zásah do černého, trefil se Roman Vilánek - 4:0. Za čtyři minuty pak pokazil Doubravovi čisté konto Michal Novotný - 4:1.

Zápas se pouze dohrával

Po změně stran se hrál hodně průměrný fotbal. Hosté neměli nikoho na střídání, nemohli oživit sestavu a tudíž nebyly síly na zvrat. Rovné se také nikam nehrnulo, tempo zápasu bylo hodně líné.

 

Přesto domácí přidali další tři branky. V 65. minutě se podruhé v utkání trefil Štěpán Kotrba, v tabulce střelců je tak na třetím místě - 5:1. V 67. minutě se také připomněl maličký Lukáš Řezáč, který zvýšil už na 6:1.

 

Poslední slovo si pak vzal střídající Martin Gerlický, který v poslední minutě uzavřel na konečných 7:1.

 

Rovné tak drží šesté místo, na třetí Dubí přitom ztrácí pouze pět bodů. V dalším kole hraje na půdě Bezděkova. Unčín už se s předposledního místa na 99% nevyhrabe. V dalším kole doma hostí poslední Soběchleby.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Nebylo co řešit, dali jsme do půl hodiny čtyři branky a bylo po zápase. Unčínu asi nevonělo naše velké hřiště, po změně stran se na to vykašlali a my taky. Celkově to moc pohledný zápas nebyl, tři body ale samozřejmě bereme."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér Sokol Unčín: "Tady není co hodnotit. Byla to neskutečná hrůza. Od začátku jsme byli pomalí a nedůrazní. Všechno bylo špatně. Ne, že by domácí hráli nějaký extra fotbal. Jenže rozdíl byl v tom, že my jsme nechtěli běhat, pohybovat se a bojovat."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] (46. P. Šebek [-] ) - L. Řezáč [-] , M. Koráň [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , R. Vilánek [-] , R. Mejzr [-] (64. M. Kouba [-] ) , S. Körmendy [-] , J. Kratochvíl [-] (43. T. Cuchý [-] ) , L. Slavík [-] (64. M. Gerlický [-] ) , Š. Kotrba [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , M. Kašík [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , D. Sém [-] , V. Klíma [-] , D. Toncar [-] - A. Jakimov [-] , M. Karvai [-] -

ŽK: 53. L. Ullman , 65. L. Řezáč - 38. M. Pokorný , 54. M. Karvai .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zavadil Jakub - NEDVĚD Vít, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.