T. Písař 30.
T. Písař 90. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov nehrál špatně, Litoměřicko ale o body neobral


Branky


30. T. Písař , 90. T. Písař (p.)
1

Litoměřicko v Mlékojedech slavilo vítězství, dvakrát se trefil Tomáš Písař.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

V Mlékojedech se představilo Litoměřicko C proti Bezděkovu. Mírným favoritem byl domácí celek, ovšem ani Bezděkov v letošní sezóně nehraje vůbec špatně. Na podzim se zrodila remíza 2:2, penalty tehdy lépe zvládlo Litoměřicko.

 

Úvod utkání byl vyrovnaný, hosté drželi s domácími krok, ovšem nedařilo se jim v koncovce. To Litoměřicko bylo daleko produktivnější a svou první velkou šanci využilo. Po půl hodině hry chybovala obrana Bezděkova, k míči se dostal Tomáš Písař, který prostřelil Michaela Balcara - 1:0.

 

Jelikož hosté své šance nevyužili, do kabin šlo spokojenější Litoměřicko.

Rozhodla penalta

Po změně stran domácí spíše spoléhali na obranu, Bezděkov se tlačil za vyrovnáním. Ovšem v tomto utkání hostům prostě nebylo souzeno vstřelit branku.

 

Rozhodnutí padlo v poslední minutě, kdy hosté faulovali ve vápně a domácí kopali penaltu. K té se postavil Tomáš Písař a svou desátou trefou v sezóně uzavřel na konečných - 2:0. Bezděkov rozhodně nesehrál špatný zápas, bez gólů ale nemůže myslet na body.

 

Litoměřicko C zůstává druhé se sedmibodovým odstupem za prvním nováčkem z Bohušovic. V dalším kole hraje v Černivu. Bezděkov je osmý, v dalším kole doma hostí šesté Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Už před zápasem jsme čekali, že to bude jeden z těch těžších zápasů, což se potvrdilo. Soupeř patří mezi nejzkušenější týmy v soutěži. Nám se po vyrovnaném úvodu podařilo proměnit první větší šanci, což dodalo klid na naše kopačky. V dalších minutách jsme pozorně bránili a snažili se přidat potvrzují gól, což se nakonec povedlo až v poslední minutě. Vyrovnaný zápas, který se divákům musel líbit."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Myslím si, že jsme byli lepším celkem. Ale z malého vápna netrefíme prázdnou branku. Rozhodla koncovka. Litoměřicko mě herně zklamalo, od druhého týmu tabulky bych čekal více. Porážka mrzí, tady jsme mohli bodovat. Druhý poločas jsme je k ničemu nepustili, byl to ale pěkný fotbal."



Sestavy


FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - P. Kolomazník [-] (84. M. Hruška [-] ) , J. Horváth [-] , J. Bergmann [-] , T. Písař [-] , R. Trekoval [-] (61. M. Horváth [-] ) , O. Dufek [-] , T. Hruška [-] , V. Starý [-] (54. V. Drahoňovský [-] ) , P. Chvála [-] , M. Novák [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - F. Hendrich [-] , J. Adelt [-] , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] , J. Gipfl [-] , M. Poláček [-] , B. Matoušek [-] , J. Svoboda [-] (82. J. Řezníček [-] ) , J. Hlavsa [-] , M. Hlavsa [-]

ŽK: 42. P. Kolomazník , 74. P. Chvála , 79. T. Hruška , 83. J. Bergmann - 63. O. Čížek , 77. J. Adelt .
Hráči zápasu: T. Písař - J. Adelt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Smreček Ladislav - CVACHOUŠEK František, SÝS Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 5. 2017 13:33
Jelikož jsem tam byl na lajne tak musím říct ze si to hosté prohráli sami! Dvakrát z malého vápna prestrelili branku!