2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběchleby prohrály boj o Černého Petra


Branky


0

Unčín doma urval dva body, i když měl v zápase obrovskou převahu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín měl více ze hry

Do Krupky na umělou trávu, kde hraje svá domácí utkání Sokol Unčín, dorazily Soběchleby. Jednalo se o souboj dvou posledních týmů tabulky. Domácí ale byli přeci jen favoritem, navíc měli hostům co vracet. Na podzim padli v Soběchleb 1:2.

 

Jarní odveta byla v jejich režii. Domácí měli více ze hry, ovšem nedávali šance. Dobře chytajícího brankáře Lukáše Huttu zachránila i branková konstrukce.

 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Domácí se neradovali dlouho

Po změně stran se pokračovalo podle stejných not. Domácí se hnali za prvním gólem, Soběchleby spíše bránily. První branka ale padla až v 70. minutě.

 

Před Huttou se vytvořil závar, Soběchleby míč dostaly z vápna. Ten se jim tam ale rychle vrátil, našel si ho Miroslav Novotný, který ho z desítky uklidil pod břevno - 1:0.

 

Z vedení se ale Unčín neradoval dlouho. Za dvě minuty kopali hosté trestný kop, míč byl tečován, šťastným střelcem byl Lukáš Císař - 1:1.

 

Domácí Sokol chtěl rozhodnout, co konce řádné hrací doby už ale neskóroval. Soběchleby už věděly, že získaly svůj první jarní bod.

Prim hráli brankáři

Penaltový rozstřel začal lépe pro Soběchleby. Hned v první sérii zneškodnil domácí penaltu Lukáš Hutta. Jenže pak Unčín proměnil čtyři pokusy v řadě. Navíc jejich brankář Jiří Trojan chytil třetí a pátou penaltu hostů a pomohl tak Sokolu ke druhému bodu.

 

Čtyři kola před koncem je definitivně jasné, že Unčín skončí předposlední. Na poslední Soběchleby má navíc osmibodový náskok. A jaký program mají oba týmy ve 23. kole?

 

Unčín hraje ve Svádově, Soběchleby doma hostí Bezděkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Tohle utkání jsme měli vyhrát. Dali jsme snad pětkrát tyčku, byly tam dva samostatné nájezdy. Kluci hráli dobře, soupeře přehrávali. Ten se vlastně krom branky nedostal k ničemu. Tak alespoň jsme zvládli ty penalty."




Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Umon [-] (78. Z. Mrázek [-] ) , M. Kašík [-] , J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] - V. Klíma [-] , M. Pokorný [-] , D. Toncar [-] , A. Hricák [-] , D. Sém [-] , M. Novotný [-] -

TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - A. Klinger [-] , L. Císař [-] , M. Hendrych [-] , V. Mokriš [-] , L. Vystavěl [-] (83. L. Láska [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , B. Liner [-] , V. Havlík [-] , J. Soukup [-]

ŽK: 2. A. Hricák , 24. M. Kašík , 63. M. Pokorný , 75. M. Novotný - 22. V. Mokriš , 65. B. Liner .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Budský Václav - ŠIMEČEK Libor, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.