K. Solar 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice překonaly únavu a dobyly Dubí!


Branky


56. K. Solar - 45. K. Knop , 67. V. Petrus
0

Naopak domácí Dubí pokračuje v jarním trápení.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V Dubí byla k vidění bitva o třetí místo v tabulce. Na Teplicko dorazily Liběšice. Na jaře oba týmy herně klopýtají, bylo těžké hledat favorita. Na podzim excelovaly Liběšice, doma smetly Dubí 5:0.

 

První poločas nabídl vyrovnanou bitvu, Liběšice byly možná o fous lepší. Na jedinou branku úvodního dějství se čekalo do 45. minuty. Dubí vyrobilo chybu, kdy hostům doslova namazalo. K míči se dostal Karel Knop, který se štěstím překonal Aleše Kusého - 0:1.

Dvě zranění

Po změně stran hosté pomalu uvadali. Měli v nohách středeční pohárový zápas s Roudnicí nad Labem. Dubí bylo lepší a v 56. minutě vyrovnal. Pavel Doubek nahrál Janu Husákovi. Jeho střelu Lukáš Koryťák vyrazil. Jenže přesně do míst, kde stal Kristián Solar. Domácí kanonýr dal devatenáctou branku v sezóně - 1:1.

 

To už na hřišti nebyl dobře hrající stoper Jan Ulip, který si ošklivě zranil kotník a musel střídat. Po hodině hry se zranil také střelec Solar a utkání pro něj skončilo.

 

V 67. minutě překvapivě udeřili hosté. Po rohovém kopu míč propadl na vápno, tam stál osamocený Vladimír Petrus, který dobře zakončil - 1:2.

 

Dubí se pak snažilo vyrovnat, mělo územní převahu. Ale vyloženou šanci si prakticky nepřipravilo.

 

Dubí se tak propadlo na páté místo, v dalším kole doma hostí čtvrté České Kopisty. Liběšice jsou třetí, o víkendu ve šlágru kola hostí první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, hráč 1. FC Dubí: "První poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme udělali chybu, kterou hosté potrestali. Po změně stran jsme vyrovnali a druhý gol visel ze vzduchu. Místo toho jsme sami inkasovali. Pak jsem měli převahu, ale šance nebyly. Celkově v poslední době hrajeme špatně, projevuje se špatná tréninková morálka."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Velmi dobré tři body. Ten pohárový zápas v Roudnici se na nás projevil ve druhém poločase. Tam jsme exkluzivně zvadli, hlavně v halfu. Dubí pak bylo lepší, ale my to nějak ukopali. Mrzí nás zranění domácího hráče."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Ulip [-] (49. J. Mucha [-] ) , R. Farkaš [-] , K. Solar [-] (60. J. Pelc [-] ) , M. Karrmann [-] , L. Pelc [-] , M. Havlín [-] , J. Husák [-] , L. Havlín [-] , P. Doubek [-] , L. Daniš [-]

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - A. Vlk [-] (66. J. Falát [-] ) , V. Petrus [-] , V. Kozel [-] (58. R. Horák [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , K. Knop [-]

ŽK: 78. D. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Daniš - L. Koryťák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - DUŠEK Jakub, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.